U Zlatar Bistrici održana 18. skupština Kluba liječenih alkoholičara “Kotač“

SRETNIJA I ZDRAVIJA BUDUĆNOST: Devetero članova primilo diplome za apstinenciju od dvije do 14 godina

Objavljeno: 04.12.2019. zagorjeinternational

U Zlatar Bistrici je održana 18. godišnja skupština Kluba liječenih alkoholičara “Kotač“, koji djeluje u okviru Gradskog društva Crvenog križa Zlatar.

Novi članovi

Usvojeno je izvješće o radu tijekom ove godine, u kojoj je održano 50 sastanaka na koje su liječeni ovisnici dolazili sa svojom pratnjom te članovima obitelji koji su im velika potpora u liječenju i donošenju odluka. Dogovoren je i program rada za iduću godinu, a uručene su i diplome za apstinenciju koje je primilo devetero članova za apstinenciju od dvije do 14 godina. Na skupštini je izabrano i novo rukovodstvo – predsjednik, tajnik i blagajnik.
Okupljenima su se obratile ravnateljica Centra za socijalnu skrb Zlatar Bistrica Marija Kurtanjek, ravnateljica GDCK-a Zlatar Vesna Pavleković te voditeljica Kluba Nada Fulir.

Psihosocijalni rad

Klub “Kotač“ djeluje punih 18 godina i kontinuirano provodi socijalni i psihosocijalni rad te pruža podršku članovima, a surađuje s bolnicama Vrapče, Jankomir i Sestre Milosrdnice. Kroz uspostavu zdravstvene, socijalne, obiteljske i radne ravnoteže, liječenim alkoholičarima se vraćaju zdravlje i kapaciteti za kvalitetan život.

FOTO: Radio Zlatar

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba