UOČI IZBORA ZA MISS SVIJETA: Pogledajte kakvu sliku Hrvatske šaljemo diljem kugle zemaljske. Što kažete?

PRIČA O KATARINI: Najljepša Hrvatica ovim će videom zasigurno steći dodatne simpatije

Objavljeno: 03.12.2019. zagorjeinternational

Katarina Mamić trenutno je u Londonu gdje se priprema za veliko finale Izbora za Miss Svijeta, koje će se održati 14. prosinca.
Dok ona u glavnom gradu Velike Britanije svakodnevno vježba i priprema se za najprestižniji izbor ljepote na svijetu, u Hrvatskoj se upravo završio video s kojim će se najljepša Hrvatica predstaviti svijetu i pokazati brojne ljepote koje Lijepa naša ima.

Primorsko – goranska županija

Video priča snimala se u Malom i Velom Lošinju, Opatiji, Rijeci te brojnim drugim lokacijama u Primorsko – goranskoj županiji, a tijekom snimanja lijepa Katarina nosila je haljine Ivice Skoke, Džemile Dilberović i Zorana Aragovića te nakit Infinity design, čime je Miss Hrvatske osim svoje i ljepote svoje zemlje, pokazala i hrvatski dizajn koji će ovom prilikom moći vidjeti cijeli svijet.
Katarina kroz video priča svoju životnu priču te svoje želje koje tek namjerava ostvariti, a kroz njezinu priču uklopljene su ljepote naše zemlje.
U video je uklopljen i instrumental pjesme Damira Kedže “Srce mi umire za njom”, za koju je glazbu napisao Ante Pecotić, a aranžman napravio Bojan Šalamon Shalla.

Razglednica

Scenarij za video promociju Miss Hrvatske na Izboru za Miss Svijeta napisala je Ines Mrenica, režiju potpisuje Nikola Klobučarić, a produkciju Project 6 studio.
– Nema sumnje da je ovo razglednica kojom će Katarina Mamić, ali i naša zemlja, zasigurno steći dodatne simpatije – ističu iz direkcije Izbora za Miss Hrvatske.

FOTO: Boris Mataković i privatni album

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba