U Krapinskim Toplicama će se 13. i 14. prosinca održati šesta “Zimska Toplička bajka“ – i ove godine s humanitarnim karakterom

ZABAVA ZA MALE I VELIKE: Dođite i uživajte u raznim delicijama, domaćim proizvodima, vožnji božićnim vlakićem te prvim zimskim discom pod zvijezdama

Objavljeno: 01.12.2019. IB

U perivoju u središtu Krapinskih Toplica i ove godine, šesti puta zaredom, 13. i 14. prosinca će se održati “Zimska Toplička bajka“. Organizator je Društvo Naša djeca Krapinske Toplice, čije su članice idejni začetnici i nosioci projekta, u suradnji s Općinom Krapinske Toplice, Turističkom zajednicom područja “Srce Zagorja“ te pokroviteljem Krapinsko – zagorske županije.

Božićni ukrasi i pokloni

– Tako povezujemo sve Udruge naše Općine, Osnovnu školu Krapinske Toplice, Dječji vrtić “Maslačak“, te Centar za odgoj i obrazovanje. Pripremamo veselo druženje uz pjesmu i ples, te štandove uz razne delicije i raznovrsne domaće proizvode, dok će djeca, tete iz vrtića, učiteljice i učitelji, članovi udruga, izraditi razne Božićne ukrase, kako bi svim stanovnicima, uljepšali Božićno novogodišnje blagdane, te zajedničkim snagama i humanitarnim radom pomogli djeci u njihovom odrastanju – ističu organizatori, te dodaju kako su svi projekti usmjereni za dobrobit djece.

Pomoć socijalno ugroženima

– Unazad šest godina opremili smo dječje igralište te Street work park kod Osnovne škole Krapinske Toplice i organizirali projekt “Logoped za djecu Toplica“. I ove godine sakupljena sredstva su namijenjena za daljnju kupnju Street work sprava te pomoć djeci socijalno ugroženih obitelji za njihove izlete, nastavne i izvannastavne aktivnosti – naglašavaju organizatori.
“Zimska Toplička bajka“  donosi bogati program, uz slatke i slane delicije, poklone i zabavu. Mališane i odrasle će uz prisustvo Djeda Božićnjaka, Snjegovića i malih vilenjaka, voziti božićni vlakić “Bubi“, dok će istovremeno na igralištu Centra za odgoj i obrazovanje, uz light disco boja i muzike, mališani imati prvi zimski disco pod zvijezdama.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba