U Zagrebačkoj ulici u Krapinskim Toplicama započelo postavljanje nove javne rasvjete

“Nakon rekonstrukcije te izgradnje kanalizacijskog sustava i sustava odvodnje, javna rasvjeta ovu će ulicu dovesti do savršenstva”

Objavljeno: 01.12.2019. IB

U četvrtak je započelo postavljanje stupova i novih rasvjetnih tijela u Zagrebačkoj ulici u Krapinskim Toplicama. Predsjednik Općinskog vijeća Zvonko Očić rekao nam je kako će nova javna rasvjeta tu ulicu dovesti do savršenstva.

Uloženo u sustav odvodnje

– Kao što znamo, prošli je tjedan za promet otvorena rekonstruirana Zagrebačka ulica – ulaz u Krapinske Toplice iz Zaboka i u taj je projekt uloženo gotovo tri milijuna kuna. Moram zahvaliti Vladi i Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture te Hrvatskim cestama koji su na inzistiranje i višekratne molbe od strane vodstva naše općine, dodijelili sredstva za sanaciju te ulice, jer nismo naišli na razumijevanje u Krapinsko – zagorskoj županiji da ona izdvoji ta sredstva. Najprije je iz državnog proračuna u tu svrhu za Županijsku upravu za ceste stiglo 1,5 milijuna kuna, a nakon toga još milijun kuna. Općina Krapinske Toplice je dodatno uložila sredstva da se naprave novi kanalizacijski sustav i sustav odvodnje i to smo zajedno financirali sa Zagorskim vodovodom – istaknuo je Očić te zahvalio Županijskoj upravi za ceste koja je izabrala kvalitetnog izvođača i onima koji su sudjelovali da dođe do realizacije.

Ukupno 370 tisuća kuna

– Općina Krapinske Toplice je tako u kanalizaciju i odvodnju te u javnu rasvjetu u Zagrebačkoj ulici uložila ukupno 370 tisuća kuna vlastitih sredstava. U par ulica smo već postavili takvu javnu rasvjetu i želimo da u budućnosti cijele Krapinske Toplice imaju istu i jedinstvenu rasvjetu, koja je i dosta skupa, ali Krapinske Toplice zaslužuju najbolje – naglašava Očić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba