ADVENT U OTOČCU: Očekuje vas pregršt zanimljivih događanja tijekom čitavog prosinca

BOŽIĆNA ČAROLIJA U GACKOJ: Koncerti, Božićni sajam, show frizera, humanitarna akcija, vilenjaci, Djed Božićnjak te doček Nove za male i velike

Objavljeno: 30.11.2019. zagorjeinternational

Manifestacija “Advent u Otočcu” tijekom prosinca nudi bogat sadržaj na gradskim lokacijama te božićni sajam u Školsko sportskoj dvorani Srednje škole u Otočcu. Za vrijeme trajanja adventa očekuju nas brojna događanja za djecu, božićni koncerti, promocija knjige, sportska događanja, kulturno – umjetnički program kroz četiri nedjelje u došašću te doček Nove godine za male i velike.

Sve započinje ovu nedjelju oko 19 sati, nakon svete mise, paljenjem prve adventske svijeće na Trgu dr. Dražena Bobinca gdje će vas zagrijati KUU “Gacka“ Ličko Lešće, uz kuhano vino, kao omiljeno adventsko piće ugostiteljskog obrta “Dami“, a pripremljene su i prigodne adventske čaše koje su podijeljene ugostiteljima.

Kroz nedjelje u došašću  s nama će biti i FD Otočac, KUD “Dangubice“ Kuterevo te T.S. Patrioti.

Međunarodni sajam

Kruna  adventa je  13. Božićni  sajam, koji će zasjati sa širokom sajamskom ponudom tradicionalnih proizvoda i rukotvorina te kulturno – zabavnim programom oba dana sajma.

Domaćini će za vas oživjeti bogatu zanatsku i trgovačku tradiciju, ponuditi tradicionalne proizvode i rukotvorine. Održat će se i humanitarna akcija “Kaput toplog srca“ te Božićni show otočkih frizera. Dječji program je bogat tako da najmlađe očekuje

božićni disko s animatorima; nastup mališana iz DV “Ciciban“, doček Djeda Božićnjaka te fotografiranje s Djedom Božićnjakom i vilenjacima. Tu su i pokloni za najmlađe te buvljak dječjih igračaka.

Doček Nove godine

Osim brojnih adventskih događanja, Otočac vam nudi nezaboravan doček Nove godine – u podne za djecu, na Trgu dr. Dražena Bobinca, a u večernjim satima za odrasle uz Grupu Mirakul. Stoga, ako ne znate kamo za Novu, provedite je u ljepoti Otočca i rijeke Gacke.

Cijeli program možete pogledati na internetskoj stranici Turističke zajednice Grada Otočca. (https://www.tz-otocac.hr/hr/) i na Facebook stranici (https://www.facebook.com/otocac.gacka/).

 

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba