U Zaboku uručene stranačke iskaznice novim članovima HDZ-a

“Ključni motiv ovih mladih i obrazovanih ljudi je doprinijeti kvalitetnijim rješenjima u društvenom životu i razvoju grada. Drago mi je što su odabrali upravo HDZ”

Objavljeno: 29.11.2019. zagorjeinternational

U Zaboku su u četvrtak uručene stranačke iskaznice novim članovima Hrvatske demokratske zajednice. Kako kažu iz Županijske organizacije stranke, rezultat je to rada vodstva Gradske organizacije HDZ-a, s povjerenikom Alenom Gerekom.
– Našoj je stranci pristupilo novih 30-ak članova, a osim što smo njima u četvrtak podijelili iskaznice, dobilo ih je i devet članova koji su pristupili HDZ-u u proteklom periodu. Učlanjenje tih mladih obrazovanih ljudi, dobrodošao je i pravi iskorak prema sinergiji s iskusnijim članovima, od kojih su neki i utemeljitelji stranke. Zajedno ćemo se potruditi napraviti što kvalitetniji rezultat u Zaboku, ali i u cijeloj Krapinsko – zagorskoj županiji – poručio je Gerek.

Najveća stranka

U Zaboku je bio i predsjednik ŽO HDZ-a i saborski zastupnik Žarko Tušek, koji je čestitao gradskom vodstvu i novim članovima stranke.
– Posebno zahvaljujem brojnim vrijednim mladim ljudima koji su se odlučili politički angažirati u današnje vrijeme, kada mladi najčešće bježe od političkog angažmana ili, ako se već uključuju u politiku, to rade u nekim platformama koje nisu institucionalne ili ozbiljne organizacije. Drago mi je što su odabrali upravo HDZ, što su shvatili da je HDZ stožerna i najveća hrvatska stranka i da kroz stvaranje i rad u našoj stranci, mogu doprinijeti razvoju svojeg grada Zaboka. Upravo to je i bio njihov ključni motiv – doprinijeti kvalitetnijim rješenjima u društvenom životu i razvoju grada, ali i cijelog Hrvatskog zagorja. Neki od njih će sigurno svoj doprinos dati i na širem polju – rekao je Tušek, dodavši kako je jedno od najvećih gradilišta u Zagorju upravo grad Zabok.

Punim plućima

– Zabočanke i Zabočani na to moraju biti ponosni i to je jasna poruka da, iako HDZ u Zaboku već godinama nije na vlasti, jednako skrbimo o svakom dijelu naše županije. Zahvaljujući tome, Zabok se razvija punim plućima i uz Krapinu, glavni grad županije, postaje središnje mjesto društvenog, prometnog i gospodarskog razvoja ovog dijela Hrvatskog zagorja – zaključio je Tušek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba