UPOZNAJTE SARU RIVETTI: 7-godišnja članica Stolnoteniskog kluba “Zagorec” iz Krapine smatra se jednom od najperspektivnijih sportašica mlađih dobnih kategorija

DANAS JE BROJ JEDAN: “Sara je počela trenirati sa šest godina i odmah je do izražaja došao njezin talent i pozitivan pristup treninzima”

Objavljeno: 27.11.2019. AB

Sara Rivetti, 7-godišnja članica Stolnoteniskog kluba “Zagorec” iz Krapine, smatra se jednom od  najperspektivnijih sportašica mlađih dobnih kategorija. Počela je trenirati sa šest godina i, kako ističu u klubu, već je na samom početku njenog stolnoteniskog puta došao do izražaja talent i pozitivan pristup treninzima, što je kasnije dovelo do zavidnih rezultata.

Napredak u igri

– U određenom periodu, kroz pojačano treniranje i vodstvo trenera, došlo je do očitog napretka u njezinoj igri. Prvi službeni Sarin nastup bio je na 4. Otvorenom turniru središnje Hrvatske, kada je ostvarila jednu pobjedu u skupini, što je veliki uspjeh za početnika u stolnom tenisu. Naime, do tada je trenirala samo šest mjeseci. Ponesena tim uspjehom počela je još intenzivnije trenirati i ostvarivati dobre rezultate – kažu u STK Zagorec.
Sara je tako ove godine na OTV turniru u Samoboru, u kategoriji 19 igračica osvojila prvo mjesto, kao i na OTV turniru u Sv. Nedelji, u konkurenciji 16 igračica, dok je na Limač Cupu, također održanom u Svetoj Nedelji, u kategoriji 16 igračica osvojila drugo mjesto. Na pojedinačnom prvenstvu središnje Hrvatske u Karlovcu je u  konkurenciji 21 igračice osvojila treće mjesto.

Svijetla budućnost

– Osim navedenih rezultata, Sara je u Dugom Selu došla do četvrtfinala, u Bjelovaru je prošla skupinu, na pozivnom turniru TOP 8 zauzela je sedmo mjesto, a na Zagi pingu je nagrađena kao najmlađa natjecateljica od približno 780 natjecatelja iz Hrvatske i inozemstva, ukupno 12 zemalja. Tako je na rang listi Središnje Hrvatske Sara u svojoj kategoriji broj jedan, s 199,87 bodova. Stoga vjerujemo da će u budućnosti Sara ostvariti još bolje rezultate i osvojiti mnogo nadolazećih turnira – zaključuju u klubu.

 

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba