Općina nagrađuje najuspješnije srednjoškolce

PONOS HUMA NA SUTLI: Krunoslavu Draškoviću tisuću kuna za prvo, a Anamariji Gluhak 700 kuna za drugo mjesto na državnom natjecanju

Objavljeno: 21.11.2019. IB

Općina Hum na Sutli donijela je odluku o dodjeli dviju novčanih nagrada učenicima srednjih škola, koji su tijekom školske 2018./2019. godine osvojili jedno od prvih pet mjesta na državnoj razini. Tako će nagradu od 1000 kuna dobiti Krunoslav Drašković iz Rusnice, za osvojeno prvo mjesto na državnom natjecanju iz Obrazovnog sektora strojarstvo, brodogradnja i metalurgija, u natjecateljskoj disciplini CNC i CAD/CAM tehnologije, te Anamarija Gluhak iz Vrbišnice, za osvojeno drugo mjesto na državnom natjecanju iz klasičnih jezika, Latinski jezik za strukovne škole, u iznosu od 700 kuna.
Općina će dodijeliti i novčane nagrade darovitim učenicima i studentima. Učeničke nagrade od 2000 kuna primit će Lorena Imširović iz Lastina i Viktorija Golenko iz Huma na Sutli, a studentske nagrade od 3000 tisuće kuna Anamaria Klasić iz Huma na Sutli, Dario Stuhne iz Malog Tabora i Ines Staroveški iz Lastina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba