OPREZ! Zagorski policajci već su najavili i novu preventivno – represivnu akciju za vikend, usmjerenu na sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja – alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel

REZULTATI JUČERAŠNJE POLICIJSKE AKCIJE: Od 53 utvrđena prekršaja, gotovo polovica se odnosila na nekorištenje sigurnosnog pojasa

Objavljeno: 20.11.2019. JJ

Policijska uprava krapinsko – zagorska u utorak je provela preventivno – represivnu akciju u prometu, usmjerenu na nadzor vozača koji čine prometne prekršaje nedavanja pokazivača smjera, nepropisnog korištenja mobitela i sigurnosnog pojasa, te nepropuštanja pješaka na pješačkim prijelazima.
​Prilikom provođenja akcije, utvrđena su 53 prekršaja, od čega su bila 23 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, devet prekršaja nedavanja pokazivača smjera, osam prekršaja korištenja mobitela, sedam prekršaja nepropisne brzine kretanja vozila, te šest ostalih prekršaja u prometu.
Iz PU krapinsko – zagorske najavljuju da će policijski službenici i u nadolazeće dane vikenda nastaviti s poduzimanjem pojačanih aktivnosti usmjerenih na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, s naglaskom na tzv. četiri glavne ubojice u prometu – alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel. Pojačane aktivnosti policije posebice će biti usmjerene prema ponavljačima teških prekršaja u prometu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba