Cijena ulaznice radnim danom i vikendom prijepodne 15 kuna, a vikendom u poslijepodnevnim i večernjim satima 20 kuna

Počela sezona klizanja na najpopularnijem zagrebačkom klizalištu Šalati

Objavljeno: 20.11.2019. zagorjeinternational

Temperature su sve niže pa je konačno došlo vrijeme i za klizanje na otvorenom i to na najpopularnijem zagrebačkom klizalištu smještenom na Šalati koje je novu sezonu započelo danas. Termini rezervirani za građanstvo su srijedom, četvrtkom i petkom od 18 do 19.30 sati. Vikendom i blagdanima moguće je klizati u terminima od 10.30 do 12 sati, od 18 do 19.30 sati te od 20.30 do 22 sata.

Cijena ulaznica radnim danom, subotom i nedjeljom prijepodne iznosi 15 kuna koliko treba izdvojiti i za posudbu klizaljki. Subotom i nedjeljom u poslijepodnevnim i večernjim terminima cijena ulaznice je 20 kuna koliko košta i posudba klizaljki u navedenim terminima. Nešto povoljnije građani mogu klizati ukoliko kupe karnet ulaz od 10 karata po cijeni od 120 kuna koliko košta i karnet posudba klizaljki.

Blagajna se otvara 30 minuta prije početka klizanja, a sve informacije o radu klizališta i terminima možete pratiti na internetskoj stranici www.sportskiobjekti.hr  i putem službenog profila https://www.facebook.com/sportskiobjektizagreb/.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba