Članice Poduzetničkog kluba žena KZŽ i LAG-a “Zagorje – Sutla” posjetile Udrugu “Žene za otok Krk”

“Zajedno smo snažnije, razmjenjujemo iskustva i educiramo se, te malo pomalo mijenjamo percepciju u društvu”

Objavljeno: 19.11.2019. JJ

Prošle subote LAG Zagorje – Sutla je, u suradnji s Poduzetničkim klubom žena Krapinsko – zagorske županije te uz financijsku potporu KZŽ, u okviru projekta MREŽA^3 – “Mogućnosti Razvoja Emancipacije ŽenA na treću”, organizirao studijski posjet Udruzi “Žene za otok Krk” i LAG-u “Kvarnerski otoci”. Aktivnost je organizirana u svrhu širenja kontakata i otvaranja tržišta.
Riječi dobrodošlice uputile su voditeljica LAG-a “Kvarnerski otoci” Maja Kirinčić i Jovana Čutu u ime Udruge “Žene za otok Krk”. Gošće su kušale otočke specijalitete, a program je zatim nastavljen u prostoru Kina Krk. Voditeljica ureda LAG-a “Zagorje – Sutla” Tajana Broz predstavila je Mrežu poduzetnica, dok je o stanju ženskog poduzetništva u Krapinsko – zagorskoj županiji i o osnivanju Poduzetničkog kluba žena KZŽ govorila Snježana Leljak. Poduzetnice iz Zagorja i Krka podijelile su i svoja iskustva vezana uz poslovanje i početke rada, a dogovorene su i daljnje suradnje.
– Svima su nam isti ciljevi, pa smo radosne što možemo zajednički djelovati i nastaviti se umrežavati jer je to jedan od načina za uspješan razvoj poduzetničke klime. Zajedno smo snažnije, razmjenjujemo iskustva i educiramo se, međusobno se informiramo i svojim aktivnostima malo pomalo mijenjamo percepciju u društvu – rekla je Snježana Leljak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba