ODLIČNO DRUŽENJE ZA DJECU: Sutra će se u Zagorskim Selima održati prva edukativno – kreativna radionica

“SAMO KREATIVNO“: Mališani će naučiti izrađivati nakit i privjeske, plišane jastučiće, torbice i pernice od perivog papira

Objavljeno: 15.11.2019. JM

U prostoru Općine Zagorska Sela u subotu će se od 16 do 17.30 sati održati edukativno – kreativna radionica namijenjena djeci od pet do dvanaest godina. Mališani će naučiti kako izraditi nakit i privjesak za ključeve. Riječ je o prvoj radionici programa “Samo kreativno“, kojeg je financijski omogućila Zaklada “Hrvatska za djecu”, a koji se provodi u suradnji s Društvom “Naša djeca“ Zagorska Sela.
Sljedeće radionice održat će se u istom terminu, od 16 do 17.30 sati, pa je tako 7. prosinca na rasporedu radionica dekoriranja drvene škrinjice, dok će se sljedeće godine, točnije, 8. veljače, održati radionica izrade plišanog jastučića, 7. ožujka radionica primjene šablone na platnenu vrećicu te 4. travnja sljedeće godine radionica izrade torbice ili pernice od perivog papira.
Najavu za sudjelovanje na radionicama te ostala pitanja možete uputiti na broj 098/76 34 007 (Maja) i 097/617 16 90 (Iva) ili na e-mail adresu [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba