Ovog četvrtka će se u Velikoj galeriji grada Zaboka s početkom u 18 sati održati javna tribina, točnije, panel diskusija na temu “Kako korupcija utječe na razvoj gospodarstva i kulture u Republici Hrvatskoj?“

Komentari i pitanja

Na tribini će sudjelovati zagrebačka odvjetnica Dalija Orešković, koja je široj javnosti poznata kao nekadašnja predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, zatim Krešimir Končevski, savjetnik za politički marketing i komunikacije te dugogodišnji novinar, te Ivan Kovačić, diplomirani povjesničar i također dugogodišnji novinar. S obzirom na to da je javna tribina zamišljena kao panel diskusija u koju će se svojim komentarima i pitanjima moći uključiti i publika, njome će moderirati Ljiljana Pavlina, novinarka, književnica i publicistkinja.

Utjecaj na gospodarstvo

Što se sve smatra korupcijom, koliko je ona prožela hrvatsko gospodarstvo, kulturu, ali i ostale segmente društva te na koji način utječe na razvoj gospodarstva i kulture u RH, kako se boriti protiv nje i na koji ju je način moguće iskorijeniti, samo su neka od pitanja na koja će se tražiti odgovori. Panel diskusija otvorena je za javnost te se pozivaju svi zainteresirani.

FOTO: screenshot N1