POVIJEST BENDA KROZ STIHOVE I ILUSTRACIJE: Ovo je definitivno savršen božićni poklon za svakog fana

KAKVA PRIVILEGIJA: Hrvati prvi u svijetu imaju prilike pročitati slikovnicu o Metallici na svom jeziku

Objavljeno: 13.11.2019. zagorjeinternational

Hrvatski fanovi Metallice prvi će u svijetu moći pročitati slikovnicu “Abeceda grupe Metallica“ na svom jeziku, u originalu nazvanu “The ABCs of Metallica“, piše Tportal.hr. Slikovnica će svijetu službeno biti predstavljena 26. studenoga, no, u dogovoru s bendom, glazbena knjižara Rockmark hrvatsko izdanje nudi u ekskluzivnoj prodaji dva tjedna ranije na Interliberu, koji se održava od 12. do 17. studenoga na Zagrebačkom velesajmu, a od 26. studenoga slikovnica će se moći pronaći i u redovnoj prodaji.
“The ABCs of Metallica“ je u suradnji s bendom napisao Howie Abrams, za ilustracije je zaslužan Michael McLeer, a nadahnuti hrvatski prijevod potpisuje pjevačica Ivanka Mazurkijević.
Uz stihove i ilustracije, “Abeceda grupe Metallice“ priča povijest benda od slova A do slova Ž. Svako slovo abecede predstavlja jedan od ključnih trenutaka njihovog putovanja od samih početaka do danas, ali i zabavne činjenice o članovima Metallice: Jamesu Hetfieldu, Kirku Hammettu, Robertu Trujillu i Larsu Ulrichu. Dio prihoda od prodaje ide u humanitarne svrhe.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba