Zagorci uspješni na Međunarodnom kickboxing kupu u Kutini

“Zmaj“ Stjepan Sedak proglašen najboljim juniorom u kick lightu, a Krapinčanka Antonela Cesarec najboljom mlađom kadetkinjom u point fightingu

Objavljeno: 11.11.2019. IB

U subotu je u Kutini održan 21. Međunarodni kickboxing kup “Kutina 2019.“, u tatami disciplinama point fighting, light contact i kick light za sve dobne skupine, te u disciplinama ring, full contact, low kick i K1 za juniore i seniore. Sudjelovala su 504 natjecatelja iz 67 klubova iz sedam država, među njima i zagorski borci.

Drugi po uspješnosti

KBK “Zmaj“ iz Bedekovčine nastupio je s tri natjecatelja u sedam startova, u disciplinama light contact te kick light. Ivan Bertić je, nažalost, morao odustati od nastupa radi puknuća mišića – bicepsa desne ruke, a ozljedu je zadobio prije tjedan dana na Slovenia Openu.
Stjepan Sedak je u light contactu te u kick lightu, u kategoriji juniora do 63 kilograma, osvojio zlatne medalje te je u kick lightu, u kategoriji juniora do 69 kilograma, također bio zlatni. Elena Ljubek je u light contactu, kod starijih kadetkinja do 55 kilograma, osvojila brončanu medalju, a u kick lightu, u kategoriji do 50 kilograma, zlato. Ana Sovec je kod starijih kadetkinja do 55 kilograma bila također zlatna. “Zmajevi“ su po uspješnosti bili drugi u kick lightu, dok je Stjepan Sedak proglašen najboljim juniorom kupa u kick lightu.
Iz Kickboxing kluba Krapina natjecale su se dvije članice u point fighting disciplini, i to u kategoriji mlađih kadetkinja + 47 kilograma. Nikolina Rebić ostala je na diobi petog mjesta, dok je Antonela Cesarec s tri pobjede osvojila prvo mjesto te pehar i naslov najbolje sudionice turnira među mlađim kadetkinjama. Antonela se također natjecala i među starijim kadetkinjama do 55 kilograma, gdje je bila druga.

Odluka sudaca

Iz KBK Bušido Sveti Križ Začretje nastupili su Tomislav Vrankovečki, koji je u kategoriji djeca početnici do 28 kilograma osvojio treće mjesto i Matea Groš, koja je u kategoriji starije kadetkinje do 65 kilograma bila druga, a u kategoriji juniorki do 65 kilograma, treća.
Iz zabočkog KBK Ninja, Leona Bartolin osvojila je prvo mjesto u kategoriji starijih kadetkinja do 55 kilograma u disciplini light contact. Obje je borbe pobijedila jednoglasnom odlukom sudaca 3:0. Leona je u ukupnom poretku svih starijih kadeta u disciplini light contact zauzela prvo mjesto, a osvojila je i treće mjesto u disciplini point fight, starije kadetkinje do 55 kilograma.
Elena Čvek i Gabrijel Latin također su nastupili na natjecanju, no ovog su puta izgubili od iskusnijih protivnika.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba