“Rekorder” martinjskog vikenda u Zagorju “napuhao” je 3,37 promila, no, to nije jedini prekršaj koji je 37-godišnjak te večeri počinio

Upravljao automobilom dok mu je vozačka oduzeta, a onda bježao policiji

Objavljeno: 11.11.2019. JJ

Ovogodišnji “rekorder” martinjskog vikenda, kako je izvijestila zagorska policija, “napuhao” je 3,37 promila, no, doznajemo i kako to nije jedini prekršaj koji je 37-godišnjak počinio u petak. Policajci su ga zaustavili oko 22.45 sati u Družilovcu, općina Veliko Trgovišće, prilikom nadzora prometa. Osim pod utjecajem alkohola, zatečen je kako upravlja osobnim vozilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola privremeno oduzeta, a nije se zaustavio na znak policijskih službenika, već je naknadno zaustavljen i uhićen. Idućeg dana je uz optužni prijedlog doveden na prekršajni sud, gdje mu je određeno zadržavanje u trajanju od 10 dana.
U nedjelju 45 minuta iza ponoći, policijski službenici su pak u nadzoru prometa u Zaboku zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 20-godišnji hrvatski državljanin. Zatečen je kao upravlja neregistriranim i neosiguranim osobnim vozilo te prije stjecanja prava, tj. bez vozačke dozvole. Vozač je uhićen i uz optužni prijedlog doveden na prekršajni sud, gdje mu je određena novčana kazna u iznosu od 2500 kuna i 15 dana zatvora, uz uvjetnu osudu od jedne godine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba