Proteklog vikenda na zagorskim se cestama dogodilo šest prometnih nesreća

U Ravnicama Desinićkim s kolnika sletio vozač s 2,81 promilom, u Mokricama zbog neprilagođene brzine vozilo udarilo pješaka

Objavljeno: 11.11.2019. JJ

Prošlog vikenda na području Policijske uprave krapinsko – zagorske evidentirano je pet kaznenih djela, šest prometnih nesreća i tri prekršaja. Evidentirana su i tri kaznena djela krađe, jedno kazneno djelo teške krađe i jedno kazneno djelo krivotvorenja isprava.

Materijalna šteta

Policijski su službenici obavili očevid kod šest prometnih nesreća. Četiri prometne nesreće bile su s materijalnom štetom, a dogodile su se u Krapini Selu, uslijed nepropisnog pretjecanja, Razvoru, općina Kumrovec, uslijed neprilagođene brzine, zatim u Krapini, zbog nepropisnog uključivanja u promet, te u Đurmancu, uslijed nedržanja potrebnog razmaka između vozila.

Lakše ozlijeđeni

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Ravnicama Desinićkim, zbog neprilagođene brzine došlo je do slijetanja vozila van kolnika, a vozač koji je upravljao vozilom s 2,81 promilom alkohola u organizmu, zadobio je, na sreću, lakše tjelesne ozljede. U Mokricama je pak uslijed neprilagođene brzine došlo do udara vozila u pješaka koji je zadobio lakše tjelesne ozljede.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba