Do nezgode je došlo na gradilištu u Velikoj Vesi

Mladić (17) pao sa skele i teško se ozlijedio

Objavljeno: 11.11.2019. JJ

Martinjski vikend donio je pune ruke posla zagorskim dežurnim službama, i to ne samo na prometnicama. Tako je u subotu oko 11.30 sati na gradilištu poslovnog prostora u Velikoj Vesi, grad Krapina, došlo do pada s građevinske skele s neutvrđene visine 17-godišnjeg hrvatskog državljanina. On je prilikom pada zadobio teške tjelesne ozljede te je prevezen u Klinički bolnički centar “Sestre Milosrdnice” u Zagrebu, gdje je zadržan na daljnjem liječenju.
Istog dana oko 14 sati u Radakovu, općina Kraljevec na Sutli, na dvorištu prilikom priključenja vitla na traktor došlo je do stisnuća 57-godišnjeg državljanina uz traktor, prilikom čega je zadobio teške tjelesne ozljede, te je prevezen u Opću bolnicu Zabok i bolnicu hrvatskih veterana.
A u razdoblju od 28. listopada do 9. studenoga, u Stubičkim Toplicama došlo je do više padova na dvorištu i u objektu 81-godišnje hrvatske državljanke, koja je zadobila teške tjelesne ozljede, pa je u subotu, na zahtjev 55-godišnje hrvatske državljanke, pozvana liječnička pomoć i 81-godišnjakinja je prevezena u Opću bolnicu Zabok, gdje je zadržana na daljnjem liječenju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba