KSENIJA PALIĆ USLUGE – U ZABOKU OTVOREN NOVI KNJIGOVODSTVENI SERVIS: Uz knjigovodstvene i računovodstvene usluge, možete dobiti i uslugu poreznog i financijskog savjetovanja te pomoć u ishođenju radnih dozvola i radnih viza

OSTVARILA SVOJ NAJVEĆI SAN: “Želim raditi za Zagorje i sa Zagorcima, pa mi je najveća želja privlačenje domaćih klijenata”

Objavljeno: 09.11.2019. zagorjeinternational

U zabočkoj Ulici Stjepana Radića 38 otvoren je novi knjigovodstveni servis, Ksenija Palić usluge. U prostranom i moderno uređenom poslovnom prostoru, koji se nalazi u prizemlju stambene zgrade, ugostila nas je vlasnica, otkrivši nam kako je iza nje dvadesetogodišnje radno iskustvo.

Šestero zaposlenih

– Iako sam završila srednju školu za prehrambenog tehničara – analitičara, odmah sam se prekvalificirala za knjigovođu. Stekla sam bogato znanje i iskustvo, te sam prije četiri godine odlučila pokrenuti vlastiti posao. Neko sam vrijeme surađivala s drugima, a unazad dvije godina imam samostalni knjigovodstveni servis. Ured je do sada bio u Zagrebu, no, trenutno smo u fazi preseljenja i kao svoju bazu, odabrala sam Zabok. Time sam ostvarila svoju veliku želju da pokrenem posao u Krapinsko – zagorskoj županiju, da radim za Zagorje i sa Zagorcima. Moje djelatnice su iz ovog kraja i zaista mi je želja privući domaće klijente – otkriva nam Ksenija Palić, koja je također rodom iz Zagorja, i uvijek je, dok je živjela u glavnom gradu, sanjala o povratku u rodni kraj. Svoj obiteljski dom naposlijetku je i uspjela izgraditi u Krapinskim Toplicama, a preseljenje posla u Zabok za nju je, kaže vrhunac.

 

– Nemam prevelika očekivanja, važno mi je da radimo, da mogu osigurati dostojne plaće svojim djelatnicima, da svi možemo normalno živjeti. Zanimljivo je kako su moje dvije nove djelatnice bile pozitivno šokirane mojim malo drugačijim pristupom. Rekla sam im da je njihovo radno vrijeme fleksibilno jer prvenstveno gledam na njih kao žene i majke i ne želim da osjećaju strah ako moraju ostati kod kuće. Djeca su na prvom mjestu, sve se može riješiti razgovorom i sve se uvijek može nadoknaditi. Najveća mi je želja da izgrade kolegijalan odnos pun poštovanja – otkriva nam Palić, koja ima šestero zaposlenih, a njezino poduzeće pruža knjigovodstvene i računovodstvene usluge za tvrtke, obrte i udruge, porezno i financijsko savjetovanje te ishođenje radnih dozvola i radnih viza, a uskoro će registrirati i agenciju za posredovanje pri zapošljavanju.

“Ljeto – zima”

– Radi se o projektu pod nazivom “Ljeto – zima”. S obzirom na to da je u Hrvatskoj trenutno prisutan problem nedostatka radne snage, mi nastojimo povezivati burze rada u Hrvatskoj i Europi, kako bismo pomogli ljudima u pronalaženju posla. Posebno bi nam bilo drago da našim ljudima koji su trenutno bez posla, pronađemo posao u Hrvatskoj, da ne moraju odlaziti u inozemstvo. To je glavni cilj projekta – kaže Palić.
Cijene usluga mogu se dobiti na upit, s obzirom na to da je svaka stranka individualna i gotovo je nemoguće odrediti fiksnu cijenu.
Za sve informacije kontaktirajte brojeve 091/16 12 613 ili 049/226-456, pošaljite upit na e-mail adresu [email protected], ili pak posjetite poslovnicu na adresi Ulica Stjepana Radića 38, Zabok.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba