Hela obrt za zabavu i rekreaciju vas poziva

DJEČJI ROĐENDANI ZA PAMĆENJE: Organizirajte najbolju proslavu u novootvorenoj rođendaonici u Krapini!

Objavljeno: 07.11.2019. zagorjeinternational

Dječji rođendani posljednjih su godina pravi mali partyji koji djeci ostaju u dugom sjećanju, a sve su popularnije rođendaonice, specijalizirani prostori u kojima se organiziraju proslave, uz nerijetko vrlo atraktivnu dodatnu ponudu koja za cilj ima animirati mališane.

Animacije za djecu

Jedna takva rođendaonica, pod nazivom Hela, obrt za zabavu i rekreaciju, otvorena je 25. listopada u Krapini, na adresi Ulica kardinala Stepinca 10. Vlasnica je Lucija Kokolić, koja nam je otkrila kada se rodila ideja za otvaranje obrta tog tipa.
– Ideja se rodila još davno, kad sam u Istri radila animaciju za djecu i odrasle, te razne zabavne i sportske programe. S obzirom na to da sam u međuvremenu završila i osposobljavanje za instruktoricu grupnog fitnessa, zbrojila sam 1 i 1 i rodila se ideja o ovakvoj vrsti obrta. Također, majka sam djevojčice od devet godina, pa sam se vodila njenim potrebama i potrebama njezinih prijatelja – otkriva nam Lucija.
Želja joj je djeci ponuditi aktivnu proslavu rođendana, ali istovremeno sadržajnu i vođenu.

Graničar i nogomet

– Pokušavam koristiti rekvizite kao što su vijače, hula hoop, soft lopte i slično. Igramo graničara i nogomet, a ukoliko neko dijete ne želi sudjelovati u nekoj od aktivnosti, uvijek ima na raspolaganju i druge sadržaje, razne društvene igre, stolni nogomet, mini biljar, crtanje, izradu raznih stvari od papira, kartona i drugih materijala i slično. Za najmlađe imamo i napuhanac, a za one malo starije, disco party. U paket koji nudimo uključeni su ledena torta, slane i slatke grickalice, nekoliko vrsta sokova, sezonsko voće, dekoracije za prostor, dekoracija za tortu, čašice, tanjurići, slamke, pribor te uspomena za slavljenika. Roditelji imaju mogućnost djeci naručiti i pizze – kaže vlasnica rođendaonice, koja može primiti petnaestero djece, te je tako i zamišljen paket, no nije problem ako se radi i o kojem djetetu više. Dobne granice nema, a cijene svih ponuda i paketa bit će navedene na službenoj internetskoj stranici, koja je u izradi. Do tada za sve informacije i rezervacije roditelji mogu poslati e-mail na [email protected] ili nazvati broj 098/971 13 95.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba