“JUST FUN”: Malo opuštanja nakon tekmi i treninga

PODRAVSKI NOGOMETAŠI U INBOX DOBILI NEMORALNU PONUDU: Dotična S.L. nudi im masažu i stopostotnu diskreciju

Objavljeno: 05.11.2019. zagorjeinternational

Kako piše portal Klikaj.hr, administrator službene Facebook stranice jednog podravskog nogometnog kluba imao je pomalo nevjerojatnu korespondenciju s dotičnom S.L., iako je teško za vjerovati da ovdje nije riječ o lažnom profilu. Na Facebooku joj piše da je rodom iz Zagreba, ali živi u Koprivnici.

Sportska stranica

Naime, dotična je još 20. kolovoza u inbox poslala poruku interesirajući se koliko klub ima igrača, na što joj je administrator odgovorio protupitanjem za koji uzrast traži podatke, a uslijedio je brzi odgovor s njene strane, kako je zanimaju igrači od 16 do 20 godina. Ne znajući o čemu se točno radi, administrator joj je objasnio kako u klubu nema juniora, a da su seniori popunjeni, te je upitao za koga točno treba te informacije. Odgovor koji je dobio u najmanju ga je ruku iznenadio. Dotična je, naime, u poruci napisala: “Ja radim za ‘just fun’ pa nudimo zabavu nakon utakmica/treninga i slično“. Prema riječima administratora, nije ni slutio o čemu se radi, s obzirom na to da je riječ o sportskoj stranici, pa joj je napisao da pošalje neki link o kakvoj je tvrtki riječ, naglasivši joj da klub baš nema novca. Uzvratila mu je porukom u kojoj je navela da su, što se tiče budžeta, stvarno jeftini te dodala kako je sve sto posto tajno i sve što se dogodi, ostaje između njih i klijenata.

Dva mjeseca

Administrator je tada shvatio da ova ponuda nema veze sa sportom i prestao je pisati, no nakon više od dva mjeseca, S. L. se ponovno javila, ovog puta s proširenom ponudom masaža. Među uslugama koje nudi, našla se masaža leđa, gdje za 20 minuta treba izdvojiti 15 kuna, zatim masaža ruku i prsa u trajanju od 20 minuta za 18 kuna, a u istom trajanju masaža nogu i vrata stoji 20 kuna. Za masažu cijelog tijela S.L. traži 27 kuna, no vrhunac je ipak posebna ponuda koja se nalazi na dnu cjenika, pa tako svi oni koji nakon masaže žele doživjeti i “sretan završetak”, što god to značilo, morat će nadoplatiti 25 kuna. Kao prava profesionalka, dodala je i kako izdaju R1 račun, a na količinu imaju i popuste do čak 80 posto.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba