JAKA KONKURENCIJA: Na 36. Slovenia openu “Zagorje 2019.“ u kickboxingu, nastupila su 442 natjecatelja, među njima i zagorski borci

“Zmajevi“ iz Bedekovčine osvojili tri zlata i dvije bronce, KBK Krapina zlato i srebro

Objavljeno: 04.11.2019. IB

U subotu je u Zagorju Ob Savi u Sloveniji održan 36. Slovenia open “Zagorje 2019.“ u kickboxingu u disciplinama point fighting za sve dobne skupine, te light contactu i kick light za starije kadete, juniore i seniore. Sudjelovala su 442 natjecatelja iz 67 klubova iz šest država, među njima i predstavnici zagorskih klubova.
“Zmaj“ iz Bedekovčine je nastupao s tri natjecatelja u ukupno pet startnih disciplina, koji su u izuzetno jakoj konkurenciji izborili tri finala, te osvojili tri zlata i dvije bronce. Elena Ljubek je u light contactu osvojila broncu, a u kick lightu zlato, Ivan Bertić je u light contactu i kick lightu osvojio zlatne medalje, dok je Stjepan Sedak je u kick lightu bio treći.
Kickboxing klub Krapina predstavljale su Nikolina Rebić iz Huma na Sutli, koja je u disciplini point fighting među mlađim kadetkinjama osvojila srebro, dok se Antonela Cesarec kući vratila sa zlatom, u kategoriji starijih kadetkinja do 55 kilograma.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba