Povodom Noći vještica, u organizaciji DND-a Zabok održane 19. Vještičje igre, a sakupljali su se i dobrovoljni prilozi za ljetovanje djece slabijeg imovinskog stanja

NEZABORAVNO DRUŽENJE: Mališani uživali igrajući se u kostimima koje su sami kreirali te u delicijama iz vještičje kuhinje

Objavljeno: 04.11.2019. IB

Društvo Naša djeca Zabok, 19. godinu za redom organiziralo je Vještičje igre i nezaboravno vještičje druženje povodom Noći vještica. Ove je godine ponovo bilo puno vještičje zabave i veselja, a zbog lošeg vremena igre su se održale u Osnovnoj školi Ksavera Šandora Gjalskog. Mališani su nekoliko tjedana unaprijed osmišljavali i pripremali kostime, a kreacije i maske su im svake godine sve maštovitije i originalnije. Cilj je da se djeca, a i roditelji, maskiraju u svoje omiljene “strašne“ likove te provedu vrijeme u zajedničkom druženju i igri.

Suvenir za uspomenu

Veliki broj djece uživao je u igrama – prenošenje tikvica, igra lampionima, nahrani čudovište, čudovišno kuglanje, slijepi duhovi, jahanje na metli i vještičji hokej, a rekvizite su izradili sami na kreativnim radionicama DND-a. Također, svake se godine spremaju i delicije iz vještičje kuhinje, tako su volonterke DND-a pripremile vještičje muffine i lizalice, a svatko si je za uspomenu na “nezaboravno vještičje druženje“ mogao odabrati prigodni magnet ili ogrlicu, te se osvježiti vještičjim koktelima.

Mnogo volontera

 Sakupljali su se i dobrovoljni prilozi, koji su namijenjeni ljetovanju djece iz obitelji slabijeg materijalnog stanja.
U cijelu organizaciju manifestacije bio je uključen velik broj volonterki i volontera DND-a Zabok koji su doprinijeli veseloj i zabavnoj atmosferi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba