Održan zajednički sastanak članova Odbora općinskih organizacija HDZ-a Kumrovec i Kraljevec na Sutli te Gradske organizacije Klanjec

“Imamo tri kvalitetne organizacije na zapadu KZŽ – spremnost njihovog članstva da radi daje nam optimizam uoči predsjedničkih izbora”

Objavljeno: 04.11.2019. zagorjeinternational

S ciljem maksimalne pripreme lokalnih organizacija te užeg članstva stranke za predstojeće predsjedničke izbore, održan je zajednički sastanak članova Odbora općinskih organizacija HDZ-a Kumrovec i Kraljevec na Sutli te Gradske organizacije Klanjec. Predsjednik Županijske organizacije HDZ-a KZŽ i saborski zastupnik Žarko Tušek također je prisustvovao sastanku i zahvalio se kolegama u Kumrovcu na odličnom odazivu.

Predsjednici vijeća

– HDZ u ovom zapadnom dijelu Krapinsko – zagorske županije ima tri kvalitetne i stabilne organizacije. U Kraljevcu na Sutli predsjednik naše organizacije predsjednik je i Općinskog vijeća, a ista je situacija i u Kumrovcu, gdje smo u koaliciji s HNS-om – istaknuo je Tušek dodavši kako se s puno entuzijazma pripremaju za političke izazove koji slijede.

– Razgovarali smo o aktualnoj političkoj situaciji i aktualnostima u državi, o projektima koje kao Vlada organiziramo na područjima ove tri lokalne jedinice, kao i o svemu onome što slijedi u godini koja je pred nama. Bilo je riječi i o sjednici Vlade u Krapini, proračunu za novu godinu, a naravno sve to skupa u svjetlu predsjedničkih izbora – rekao je Tušek, koji je zadovoljan optimizmom koji vlada u ovim organizacijama.

Opredijeljenost stranci

– Drago mi je vidjeti da su članovi spremni na rad kako bi predsjednica Kolinda Grabar – Kitarović i u njihovim organizacijama ostvarila dobar rezultat, koji će zatim doprinijeti ukupnoj pobjedi predsjednice na području cijele Hrvatske – zaključio je Tušek.
Istog je mišljenja i predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Klanjec Igor Jambrešić koji ističe pozitivnu atmosferu uoči izbora kod članova stranke i simpatizera. Naglasio je i da HDZ u predstavničkim tijelima općina Kumrovec i Kraljevec na Sutli ima većinski broj vijećnika što, napomenuo je, svjedoči opredijeljenosti HDZ-u, pa se na tim područjima očekuje i dobar rezultat.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba