HGK ŽK Krapina u srijedu, 6. studenoga, organizira Forum obiteljskog smještaja KZŽ

PRIJAVITE SE: Edukacija za pružatelje usluga smještaja u domaćinstvima i okupljanje vlasnika apartmana, kuća za odmor i pansiona

Objavljeno: 02.11.2019. IB

Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Krapina organizira drugi Forum obiteljskog smještaja Krapinsko – zagorske županije, koji će se održati u srijedu, 6. studenoga, u 17 sati u prostorijama HGK ŽK Krapina.
– Kako bismo ojačali turističku aktivnost u kontinentalnim regijama Hrvatske i evidentan porast turističkih boravaka u Krapinsko – zagorskoj županiji, smatramo bitnim educirati što veći broj pružatelja usluge smještaja u domaćinstvima. Forum će biti prilika za okupljanje i umrežavanje vlasnika pružatelja ugostiteljskih usluga u sobama, apartmanima, kućama za odmor te pansionima i seoskim domaćinstvima, a zanimljiv za sve mikro i male poduzetnike koji prate aktualne promjene i trendove u obiteljskom smještaju. Razmatrat će se aktualne teme i edukativni sadržaji vezani uz poslovnu komunikaciju te estetiku prostora za najam. Posebno izdvajamo uvijek aktualno savjetovanje o poreznim obvezama pružatelja smještaja u domaćinstvu – poručuju iz HGK ŽK Krapina.
Svi zainteresirani mogu se prijaviti na e-mail: [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba