Općina Radoboj ažurira evidenciju korisnika grobnih mjesta

Dostavite podatke o novim korisnicima grobnih mjesta kako bi se smanjile pogreške prilikom slanja računa za godišnju grobnu naknadu

Objavljeno: 30.10.2019. IB

Općina Radoboj još je 2010. godine, uvođenjem novog računalnog programa, ažurirala dotadašnju evidenciju korisnika grobnih mjesta, te se od tada ista ažurira svake godine. S obzirom na to da za jedan manji dio grobnih mjesta grobna naknada nije plaćena više godina, te da za neka grobna mjesta nakon smrti korisnika nasljednici nisu dostavili Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Radoboj rješenje o nasljeđivanju, iz kojeg je vidljivo tko je novi korisnik grobnog mjesta, a samo na temelju istog se mogu promijeniti podaci o korisnicima grobnih mjesta, djelatnici Jedinstvenog upravnog odjela su na takva grobna mjesta postavili obavijesti sa zamolbom da se novi korisnici jave u Jedinstveni upravni odjel Općine Radoboj.
– Ovim putem pozivamo još jedanput sve korisnike grobnih mjesta  da to učine u što je moguće kraćem roku, kako bi naše evidencije bile što točnije, a time se i smanjile pogreške prilikom slanja računa za godišnju grobnu naknadu – poručuju iz Općine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba