Želite da vaši najmlađi uživaju u rođendanskoj proslavi za pamćenje? Posjetite novootvorenu Rođendaonicu Gumbek u Radoboju!

Party po mjeri klinaca, uz karaoke, animatore, pizzu, sok, grickalice i ledenu tortu

Objavljeno: 29.10.2019. zagorjeinternational

Želite li svojem mališanu priuštiti jedinstvenu proslavu rođendana koju će pamtiti, možda biste trebali razmisliti o – rođendaonici. Jedna od prvih u Krapinsko – zagorskoj županiji otvorena je početkom listopada u Radoboju, a vlasnica je Jelena Crnek, majka troje djece, po zanimanju odgajateljica, koja je otvaranjem rođendaonice ostvarila svoj dugogodišnji san.

Pomogle prijateljice

– Uz primarni posao odgajateljice, želja mi je oduvijek bila otvoriti svoju igraonicu ili nešto slično, kako bi se djeca imala gdje zabavljati. Iako to nije unosan posao, voljela bih da moja djeca imaju barem dio onoga što se nudi u gradovima. Ideja se iskristalizirala kad sam podijelila razmišljanja s prijateljicama koje također imaju djecu slične dobi. Potreba za prostorom za proslavu rođendana, pogotovo u zimskom razdoblju, bila je velika. Iako nismo u gradu, općina u kojoj živimo iz godine u godinu se razvija i populacija nam raste, pa tako vjerujem da će biti dosta dječjih rođendana. Kratko sam radila i kao animatorica na dječjim rođendanima za vrijeme studiranja, a i sama kao animatore uzimam studente koji su raspoloženi za zabavu i znaju s djecom – otkrila nam je vlasnica Jelena.

Kontakt

U Rođendaonici Gumbek može se okupiti petnaestero djece, koji uz igru i dobru zabavu, mogu uživati u slatkim i slanim grickalicama, sokovima, ledenoj torti i pizzama, a za njih se organiziraju i karaoke.
Roditelji koji žele dogovoriti proslavu rođendana svojeg mališana, mogu posjetiti Rođendaonicu Gumbek na adresi Radoboj 20a, uz prethodnu najavu, nazvati broj 099/596 85 66 ili poslati e-mail na: [email protected].

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba