IDEALNO CJELOVITO RJEŠENJE KOJE ĆE ZADOVOLJITI SVE ZAHTJEVE I POTREBE PRI OPREMANJU VLASTITOG DOMA, KUĆE ZA ODMOR ILI APARTMANA

Primina ekskluzivna ponuda ovog vikenda u Westgateu!

Objavljeno: 23.10.2019. zagorjeinternational

Vlastiti dizajn, proizvodnju i sve dodatne usluge PRIMA je objedinila u jedinstven projekt cjelokupnog opremanja interijera. Primini stručni prodajni savjetnici oblikuju interijere koji su prilagođeni individualnim željama, potrebama i navikama. Usluga je u cijelosti prilagođena kupcima, počevši s izmjerom prostora te predlaganjem idejnog rješenja uređenja, pa sve do dostave i montaže. Idealno cjelovito rješenje koje će zadovoljiti sve zahtjeve i potrebe pri opremanju vlastitog doma, kuće za odmor ili apartmana, dostupno je u svim Prima salonima diljem Hrvatske.

Moderne linije i vrhunski materijali odlikuju i novu kolekciju kuhinja po mjeri koja se lako oblikuje uz besplatno stručno savjetovanje i 3D planiranje u svim Prima salonima. Primine kuhinje savršeno nadopunjuju noviteti iz blagovaonskog programa, koji bojama i materijalima stilski zaokružuju svaki interijer.

U Primi, uz hrvatski namještaj, možete pronaći i COCO maison – vrhunski trendovski dekorativni asortiman, dizajniran od strane nizozemskih dizajnera, ekskluzivno dostupan u PRIMI. Iz COCO asortimana, od rasvjete, možete odabrati podne, stropne i stolne svjetiljke. Zidne dekoracije obuhvaćaju satove, ogledala, slike i police. Također, COCO asortiman uključuje vaze, posude, tegle za cvijeće, svijećnjake, posuđe i deke. Svoj dom možete dekorirati i ukrasnim jastučićima, tepisima te klub stolićima i tabureima iz COCO maison kolekcije.

Primina ekskluzivna ponuda povodom prvog Home Shopping Weekenda u Westgateu 26. i 27. listopada od 10 do 21 sat obuhvaća:
minimalno 30 posto uštede na sav namještaj
• plaćanje karticama na 24 rate bez kamata, neovisno o iznosu kupovine
• 40 posto uštede na kuhinje po mjeri
• 35 posto uštede na modularne kuhinje
• besplatna izmjera u vašem domu, besplatno stručno savjetovanje i 3D planiranje kuhinje
• 25 posto uštede na COCO maison asortiman nizozemskih dekoracija

Pronađite rješenja za cjelokupno opremanje doma u PRIMA salonu u Westgateu i iskoristite posebne pogodnosti u sklopu Home Shopping Weekenda! Vidimo se!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba