Anđelko Draganić novi predsjednik jesejanskog HDZ-a

“Cilj nam je da na sljedećim izborima bude izabran načelnik iz redova naše stranke“

Objavljeno: 23.10.2019. JM

Anđelko Draganić novoizabrani je predsjednik Općinske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Jesenje. Unutarstranački izbori održani su po statutu stranke jedan član – jedan glas, a za čelnu poziciju Općinske organizacije Jesenje bila su prijavljena dva kandidata, Anđelko Draganić i Mirko Ranogajec.
Novi potpredsjednici su Ivan Jedvaj i Zdenko Brodar, dok su u OO HDZ-a Jesenje izabrani: Josip Bosak, Zdenko Brodar, Ivica Jedvaj, Milan Forjan, Darko Bukvić, Karlo Habijanec, Josip Pek, Mario Ranogajec, Josip Ranogajec, Dario Cvrtila, Marijan Katalenić i Ivan Jedvaj.

Međusobna suradnja

Novoizabrani je predsjednik zahvalio na povjerenju koje mu je pruženo.
– Svi koji smo danas izabrani, spremni smo za posao i međusobnu suradnju. Cilj je da na sljedećim izborima bude izabran načelnik iz redova stranke – rekao je Draganić.
Izbornoj je skupštini nazočio saborski zastupnik i predsjednik HDZ-a Krapinsko – zagorske županije Žarko Tušek, koji je izrazio zadovoljstvo velikim odazivom članova, ocijenivši to dokazom da organizacija ide u dobrom smjeru.

Odlični rezultati

– Zahvaljujem svim stranačkim kolegama na velikom odazivu, čime su pokazali u kojoj je mjeri stranačka organizacija jaka i organizirana – izjavio je Tušek te podsjetio da je HDZ dugi niz godina imao priliku voditi općinu Jesenje.
– Mnoge najvažnije stvari u općini napravljene su upravo u vrijeme kada je HDZ vodio općinu. Organizacija s novim vodstvom i ovakvim odazivom članstva napredovat će u organiziranosti i ostvariti odlične rezultate na sljedećim izborima, a ima snagu i da s potencijalnim koalicijskim partnerima vodi općinu – zaključio je Tušek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba