S ciljem daljnjeg jačanja gospodarskih odnosa Hrvatske i Njemačke

Ministar Horvat i državni tajnik Antonić na sastanku s njemačkim ministrom gospodarstva i energetike Peterom Altmaierom

Objavljeno: 22.10.2019. JM

Državni tajnik Mario Antonić s ministrom gospodarstva, poduzetništva i obrta Darka Horvata, sudjelovao je na sastanku sa saveznim ministrom gospodarstva i energetike Savezne Republike Njemačke Peterom Altmaierom i članovima parlamentarnog i gospodarskog izaslanstva.

Glavne teme

Glavne teme sastanka bile su daljnje jačanje izuzetno dobrih međusobnih gospodarskih odnosa Hrvatske i Njemačke te nadolazeće predsjedanje Hrvatske Vijećem Europske unije tijekom prve polovice 2020. te Njemačke u drugoj polovici iduće godine.
Na sastanku je njemačko izaslanstvo pozvano na konferenciju “Hrvatska – mjesto za inovacije i pametne investicije“, koja će se održati 30. listopada u Zagrebu.

Hrvatski projekti

Potencijalni investitori koji će prisustvovati konferenciji imat će prilike investirati u najperspektivnije inovativne hrvatske projekte iz različitih područja interesa, kao što su energija i održivi okoliš, sigurnost, promet i mobilnost, hrana i bioekonomija, zdravlje i kvaliteta života i druga područja, dok će tvrtke iz Hrvatske imati prilike predstaviti svoje inovativne projektne ideje, prezentirajući ih direktno potencijalnim investitorima ili sudjelovanjem na B2B sastancima. Konferencija će također ugostiti eminentne međunarodne stručnjake u području inovacija i poduzetništva kao ključne govornike.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba