Na Međunarodnom kickboxing kupu Moslavec Open sudjelovalo 205 natjecatelja – među njima i zagorski borci iz četiri kluba, koji su kući ponijeli čak 19 odličja

NAJBOLJA KADETKINJA TURNIRA: Krapinčanka Antonela Cesarec osvojila tri zlata

Objavljeno: 21.10.2019. JM

U Popovači je održan Međunarodni kickboxing kup Moslavec Open 2019. na kojem je sudjelovalo 205 natjecatelja iz 20 klubova i četiri države – Mađarske, Bosne i Hercegovine, Slovenije te Hrvatske. Nastupili su i članovi kickboxing klubova Ninja i BTI iz Zaboka, te Kickboxing kluba Krapina i Bušido iz Začretja.

Zabočke Ninje

Ninje su osvojile sedam medalja, pa je tako Elena Čvek osvojila prvo mjesto u disciplini point fight mlađih kadetkinja do 47 kilograma te treće mjesto u kategoriji Grand champion, point fight mlađih kadetkinja. Zlato je osvojila i Leona Bartolin u disciplini light contact, u kategoriji starijih kadetkinja do 60 kilograma dok joj je u disciplini point fight kategoriji starijih kadetkinja do 55 kilograma pripala brončana medalja. Srebro su osvojili Lada Vukić u disciplini point fight, kategoriji djevojčice početnice do 25 kilograma i Nikola Vukić u disciplini point fight u kategoriji dječaka do 28 kilograma, a brončanu medalju u point fight kategoriji mlađih kadeta do 37 kilograma osvojio Gabrijel Latin.
Članica Kickboxing kluba Krapina Antonela Cesarec u kategoriji point fight mlađih kadetkinja do 47 kilograma osvojila je prvo mjesto, niz je nastavila i među starijim kadetkinjama do 55 kg gdje je također osvojila prvo mjesto, a u otvorenoj Grand champion kategoriji osvojila je i treće zlato, te je za izvrstan rezultat nagrađena naslovom najbolje kadetkinje turnira.
Klub Bušido iz Začretja na turniru je sudjelovao sa svoja tri natjecatelja. Matea Groš osvojila je srebro u kategoriji starijih kadetkinja do 65 kilograma, Sven Tomić izborio je broncu u kategoriji dječaci početnici iznad 32 kilograma dok je Tomislav Vrankovečki osvojio treće mjesto u kategoriji dječaci početnici do 28 kilograma.

Kategorija point fight

BTI je osvojio dva zlata, jedno srebro i tri bronce. Kiara Bratković je u kategoriji point fight djevojčica iznad 32 kilograma osvojila prvo mjesto, a Leonarda Deak također je osvojila zlato u kategoriji starijih kadetkinja do 50 kilograma. Srebro je osvojila Donna Vrhovec u kategoriji point fight djevojčica iznad 32 kilograma, dok su bronce osvojili Riko Ljubić u kategoriji point fight dječaka do 25 kilograma, Emili Rubes u point fight kategoriji djevojčica početnica do 32 kilograma, te Lorena Zeba u point fight kategoriji mlađih kadetkinja iznad 47 kilograma.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba