Načelnica Ljubica Jembrih novoizabrana je predsjednica Općinske organizacije HDZ –a Lobor

“Moramo pokazati jačinu već na predstojećim predsjedničkim izborima“

Objavljeno: 21.10.2019. JM

Načelnica Lobora Ljubica Jembrih novoizabrana je predsjednica Općinske organizacije HDZ-a Lobor. Unutarstranački izbori u toj organizaciji održani su u nedjelju po principu jedan član -jedan glas, a nakon reizbora Jembrih se zahvalila svim članovima, ne samo na iskazanom povjerenju koje joj je pruženo na ovim izborima, već i prije dvije i pol godine kada je izabrana za načelnicu.

Rad i projekti

– Pred nama je bilo izazovno razdoblje kada smo ušli u kampanju za načelnicu, no pokazali smo da zajedničkim snagama možemo prebroditi sve prepreke. Kao načelnica, trudim se maksimalno s projektima i radom u Općini dokazati i opravdati povjerenje svih građana općine. U tijeku je asfaltiranje prometnica gdje su po prvi puta osigurana sredstva za realizaciju tog projekta, a da građani ne sudjeluju kroz sufinanciranje. Uređuju se i općinska zgrada te groblje, a radi se i veliki kapitalni projekt vrtić – istaknula je novoizabrana predsjednica OO HDZ-a Lobor te se osvrnula i na predstojeće izbore.
– Imamo pred sobom izbore za predsjednicu RH, nakon toga izbore za Parlament te potom lokalne. Svi izbori su jednako važni i moramo pokazati jačinu već sada na predsjedničkim izborima koji su pred nama – kazala je Jembrih te dodala kako je Lobor jedno veliko gradilište s mnogim projektima u tijeku.
Čestitke na novom povjerenju i mandatu koji je dobila od članove stranke uputio je saborski zastupnik i predsjednik HDZ – a KZŽ Žarko Tušek.

Stranački rezultati

– Prije nešto više od dvije godine, mi kao stranka i Ljubica kao kandidatkinja krenuli smo u jedan zajednički projekt. Danas su rezultati vidljivi. Lobor realizira niz kapitalnih projekata uz podršku Vlade RH, kao što ih realizira i cijela Krapinsko – zagorska županija. U međuvremenu, Ljubica je postala i jedna od naših najaktivnijih stranačkih kolegica općenito. Uvjeren sam isto tako u  izvrsne stranačke rezultate u Loboru u vremenu koje je pred nama. Sve samo s jednim ciljem, da Lobor činimo još boljim, još kvalitetnijim i još ugodnijim mjestom za život – naglasio je Tušek.
Na izboru su Jembrih čestitali potpredsjednici zagorskog HDZ-a, gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović, načelnik Mihovljana Zlatko Bartolić te drugi kolege iz susjednih krajeva Općine Lobor.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba