VRTLARIJA ČUČEK IZ LUGA ZABOČKOG: U ponudi imaju maćuhice u 40 boja, raznobojne krizanteme multiflore, kao i krupnocvjetne krizanteme, trajnice, vrijesak te gotove aranžmane

PRAVO MJESTO ZA KUPNJU CVIJEĆA: Izaberite sami iz bogate ponude svih vrsta sezonskog cvijeća, sada možete plaćati i kreditnim karticama

Objavljeno: 20.10.2019. zagorjeinternational

Trebate li neku vrstu sezonskog cvijeća za sadnju ili neki cvjetni aranžman od živog ili umjetnog cvijeća, pravo mjesto za vas je Vrtlarija Čuček iz Luga Zabočkog. Riječ je o obrtu koji se bavi proizvodnjom i prodajom cvijeća, a proizvode na 4500 kvadratnih metara staklenika i plastenika. 2017. godine otvorili su proizvodno – prodajni plastenik na oko 900 kvadratnih metara, te su za svoje kupce osigurali veliki parking. Trenutno u ponudi imaju maćuhice u 40 boja, a možete birati između krupnocvjetnih, mini maćuhica, puzavih i visećih maćuhica. Kako se bliži blagdan Svih svetih, u ponudi imaju i krizanteme multiflore u 10 boja i različitih veličina, a cijene im se kreću od 15 kuna na više. U ponudi su i krupnocvjetne krizanteme posađene u teglama, vrijesak (calluna) u više boja, te trajnice, odnosno kamenjarke. Za vas su pripremili i aranžirane vrtiće i košarice te aranžmane od svilenog cvijeća. Od subote, 26. listopada u ponudi će imati i velik izbor aranžmana i košarica od krizantema.
Velika prednost za sve kupce je ta da kod kupnje sami biraju cvijeće, a ako trebaju savjet oko cvijeća ili sadnje, iz Vrtlarije Čuček su uvijek spremni pomoći. Novost je i mogućnost plaćanja kreditnim karticama, a za poslovne subjekte mogućnost izdavanja R1 računa.

Vrtlarija Čuček nalazi se na adresi Lug Zabočki 55n, radno vrijeme im je radnim danom od 8 do 18 sati i subotom od 8 do 14 sati.
Najnoviju i najatraktivniju ponudu možete pogledati i na njihovoj Facebook stranici Vrtlarija Čuček.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba