Einhell – snažan i kompetentan “kreativni majstor” za inovativna rješenja u kući i vrtu

OD AKUMULATORSKIH ODVIJAČA DO ELEKTRIČNIH KOSILICA: Nabavite najsuvremenije alate za “uradi sam” entuzijaste, vrtlare i kućne majstore

Objavljeno: 15.10.2019. zagorjeinternational

Einhell je vodeći proizvođač vrhunskih alata za dom i vrt. Zahvaljujući stalnom širenju inovativne akumulatorske platforme Power X-Change, pri samom je vrhu u području akumulatorskih alata i vrtne opreme. Einhell proizvodi postavljaju standarde u smislu izdržljivosti, performansi i sigurnosti, a sami kupci impresionirani su odličnom vrijednošću za uloženi novac, prvoklasnom uslugom i bežičnom slobodom za sve vrste DIY projekata.

Jedna baterija, tisuću mogućnosti

Platforma punjivih baterija Power X-Change trenutno uključuje više od 100 alata koji se mogu koristiti istom baterijom. Einhell već radi na budućnosti “bežične radionice” i “bežičnog vrta”, tako da korisnici mogu uživati u većoj osobnoj slobodi pri radu s tim alatima.

Partner BMW i Motorsporta

U prosincu 2018. godine, Einhell Germany AG ušao je u novu sezonu Formule E kao partner BMW i Motorsporta, s ciljem jačanja svijesti o brendu Einhell na ciljnim tržištima. Uz brojne aktivacijske mjere i međunarodnu TV kampanju, koja se fokusira na modernu tehnologiju punjivih baterija, proizvođač električnih alata i vrtnih uređaja jača svoju poziciju snažnog i kompetentnog “kreativnog majstora” za inovativna rješenja u kući i vrtu.

– Vjerujemo da će punjive baterije u velikoj mjeri zamijeniti kablove u kući i vrtu tijekom narednih 10 godina. Zato svu našu tehnologiju i razvoj usmjeravamo ka ovom području – objašnjava predsjednik uprave Einhell AG Andreas Kroiss.

Snažni alati s kojima je sve moguće

Od akumulatorskih odvijača do električnih kosilica, Einhell razvija i prodaje najsuvremenije alate za “uradi sam” entuzijaste, vrtlare i kućne majstore. Široka paleta proizvoda pokriva brojne mogućnosti primjene u kući i vrtu, ali i garaži i radionici. Osim pouzdane kvalitete, sveobuhvatne usluge i izvrsnog odnosa cijene i kvalitete, marka Einhell također označava slobodu, praktičnost, sigurnost i zabavu u provedbi vaših projekata.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba