Načelnik PU krapinsko – zagorske Darko Car dodijelio priznanje Nikoli Štefaniću, policajcu koji je treću godinu za redom najbrži policajac na utrci koja se održava uz Dan policije

NAJBOLJI OD NAJBOLJIH: “Osim što je dobar sportaš, Nikola je i pravi profesionalac i odličan policajac”

Objavljeno: 10.10.2019. ivanabelosevic

Načelnik Policijske uprave krapinsko – zagorske Darko Car dodijelio je priznanje policajcu Nikoli Štefaniću za ostvarene rezultate i osvojene mnogobrojne nagrade u trčanju. Nikola je treću godinu zaredom najbrži hrvatski policajac na utrci, koja se svake godine održava povodom Dana policije na Jarunu.

Blistava karijera

Tom je prilikom rekao da je, osim na rezultate koje Nikola postiže na raznim natjecanjima u Hrvatskoj i inozemstvu, kao načelnik Policijske uprave jako ponosan što je Nikola djelatnik MUP-a i djelatnik Policijske uprave krapinsko – zagorske, odnosno Policijske postaje Macelj.
– U posljednje tri godine ostvario je titulu najbržeg policijskog službenika na utrci koja se tradicionalno održava za Dan policije. Čestitam mu na postignutim rezultatima, te naglašavam da osim što je dobar sportaš, Nikola je i dobar profesionalac i policajac. Mogu reći da je pred njim blistava policijska karijera, upravo onakva kakva je i u sportu. Želim mu puno zdravlja, da bude u vrhunskoj formi, da osvjetla obraz naše Policijske uprave i Zagorja – naglasio je Car te dodao kako uz Nikolu Policijska uprava ima još dobrih i spremnih policajaca.
– Ponosni smo i na policajca koji je bio među najboljima u prijašnjem naraštaju prekvalifikanata, te iz svega ovoga proizlazi da je Zagorje jedna sredina koja daje kvalitetne sportaše, policajce i ljude. Uvijek sam govorio, da bi bili dobar policajac, morate biti dobar čovjek. Kad vidite Nikolu, odmah vam je jasno da se radi o kvalitetnom mladom čovjeku, samozatajnom, skromnom, poniznom i odanom svom zanimanju. Neka ti ovo bude podstreg da i dalje ostvaruješ takve rezultate i Policijska uprava će te nastojati pratiti, kako bi te rezultate postigao na još bolji način – istaknuo je načelnik PU krapinsko – zagorske.

Prepoznat trud

Nikoli Štefaniću je velika čast i zadovoljstvo što je dobio ovo pohvalu.
– Posebno bih se zahvalio svom načelniku postaje koji me za to predložio i koji mi uvijek izlazi ususret, što se tiče slobodnih dana koje trebam za neku utrku. Zahvaljujem se i načelniku Policijske uprave na ovim riječima i jako mi je drago da prepoznaju moj rad i trud – zaključio je Štefanić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba