UČILIŠTE “PIRAMIDA ZNANJA” DIO JE EU PROJEKTA “EDUKACIJOM RANJIVIH SKUPINA DO ZAPOSLENJA U UGOSTITELJSTVU I TURIZMU”: Prijavite se, usvojite nova znanja i iskustva te povećajte svoje mogućnosti zapošljavanja!

Kreće program osposobljavanja osoba s invaliditetom za kuhare i sobare, te program za voditelje OSI, namijenjen nezaposlenima mlađima od 25 i starijima od 54 godine

Objavljeno: 08.10.2019. zagorjeinternational

Učilište “Piramida znanja” – ustanova za obrazovanje odraslih (Matije Gupca 68, Zabok) nositelj je projekta “Edukacijom ranjivih skupina do zaposlenja u ugostiteljstvu i turizmu”, financiranog iz Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.” Projektom se želi povećati zapošljivost ranjivih skupina u turizmu i ugostiteljstvu

razvojem i provedbom inovativnih programa osposobljavanja na području Krapinsko –  zagorske županije. Projekt je namijenjen nezaposlenim osobama, i to onima mlađima od 25 i starijima od 54 godine te osobama s invaliditetom, a provodi se na području Krapinsko – zagorske županije, u razdoblju od 23. travnja 2019. do 23. prosinca 2020.

Kroz projekt će se razviti tri inovativna programa osposobljavanja, od kojih će dva biti prilagođena za osobe s invaliditetom (kuhar/kuharica i sobar/sobarica) te jedan program za voditelja/voditeljicu osoba s invaliditetom. S ciljem osnaživanja stručnih i pedagoških vještina stručnjaka iz turističko – ugostiteljskog sektora, razvit će se program za usavršavanje mentora i profesora, kao i e-learning sustav za voditelja/voditeljicu osoba s invaliditetom, s ciljem osuvremenjivanja i modernizacije nastavnih procesa u obrazovanju odraslih na području Krapinsko – zagorske županije.

Iz Učilišta “Piramida znanja” ovim putem pozivaju potencijalne korisnike na prijavu u projekt, kako bi unaprijedili svoje osobne i profesionalne kapacitete, stekli nova iskustva, znanja i kompetencije te povećali svoje mogućnosti zapošljavanja. Sve aktivnosti obuhvaćene projektom besplatne su za korisnike te su predviđeni i troškovi putovanja, kako bi se korisnicima olakšalo sudjelovanje u projektnim aktivnostima. Kontakt osoba je Katarina Ostrež – 095/902-8835.

Partneri na projektu su Krass hotel Krapinske Toplice (Toplice hotel), Salve Regina –  Marija Bistrica (Bluesun hotel Kaj) i Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Krapina. Ukupna vrijednost projekta je 1.639.868,44 kuna i u stopostotnom je iznosu financiran iz Europskog socijalnog fonda.

Za više informacija o EU fondovima posjetite internetsku stranicu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije – https://razvoj.gov.hr/ ili stranicu Europskih strukturnih i investicijskih fondova www.strukturnifondovi.hr.

Projekt je sufinancirala Europska unija, iz Europskog socijalnog fonda, u okviru Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.”

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Učilišta “Piramida znanja”.

 

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba