Ambiciozni planovi rada u svim općinskim i gradskim organizacijama

Županijsko vodstvo Stranke rada i solidarnosti obišlo Budinščinu, Oroslavje, Zabok i Krapinske Toplice

Objavljeno: 05.10.2019. IB

Županijsko vodstvo Stranke rada i solidarnosti, predsjednik Anđelko Topolovec, potpredsjednik Branko Kučko i saborska zastupnica Marija Puh, ovih dana obilaze općinske i gradske organizacije stranke. Dosad su sastanke održali u Budinščini, Oroslavju, Zaboku i Krapinskim Toplicama.

Daljnji razvoj

U Oroslavju su, naime, u tijeku pripreme za izbore za mjesne odbore, koji će se održati zajedno s predsjedničkim izborima, pa je stranka usmjerena ekipiranju, budući da im je želja da se izađe na izbore u svim mjesnim odborima.
– Vjerujemo u dobar rezultat, budući da je stranka ojačana dolaskom potpredsjednika Gradskog vijeća te dvojice gradskih vijećnika, a svima je želja pomoć u daljnjem razvoju grada – istaknuo je Anđelko Topolovec.
Zabočka Gradska organizacija, kao jedna od novijih, pripremila je ambiciozan plan rada za nadolazeće razdoblje.
– Upoznati smo s nastojanjima Zabočana i s problemima koji ih muče, pa će se pokrenuti inicijative kako bi im se pomoglo – istaknulo je vodstvo stranke.

Brojno članstvo

U Krapinskim Toplicama vodstvo stranke čestitalo je kolegama na uspjehu na izborima za mjesne odbore, uz najavu kako je u planu širenje jezgre, budući da je želja imati brojno članstvo na području cijele općine, a jačanje organizacije istaknuto je kao cilj i u Budinščini. Tamo je na sastanku iskorištena prilika kako bi se Udruga Gotali zahvalila Mariji Puh za pomoć pri organizaciji njihove manifestacije “Tak se negda pri nami delale“.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba