OTAC I SIN KREĆU U NOVE POBJEDE: Ivan i Martin Fiolić svoju emisiju namjeravaju popularizirati na području cijele Hrvatske

OČEKUJTE NEOČEKIVANO! Od sutra “Fio show” gledajte na Mreži TV u sasvim novom ruhu

Objavljeno: 05.10.2019. zagorjeinternational

Nakon 10 godina rada, otac i sin Ivan Fiolić Fio i Martin Fiolić odlučili su napraviti korak naprijed. Nakon što su već stekli iznimnu popularnost i osvojili simpatije publike svojom emisijom “Fio show”, sada idu korak dalje, u namjeri da postignu gledanost na području čitave Hrvatske te kako bi Hrvatima priuštili show kakav još nije viđen.

Publika u studiju

U dogovoru s produkcijom Mreža televizije Zagreb, njihova će emisija poprimiti novi oblik pravog showa, pa će tako imati publiku u studiju, kafić “Fio show” i mnoge druge zanimljivosti. Fanovi emisije ne moraju se bojati – i dalje će je moći pratiti u istom terminu, svake nedjelje od 20 do 23 sata na Mreža televiziji Zagreb, Mreža TV Split, Diadora TV Zadar i Varaždinska TV. Novitet je da će original emisija iz režije ići uživo i prenositi se na Facebook stranici emisije “Fio show”, pa će se na taj način moći gledati diljem svijeta. Otac i sin Fiolić ističu i kako su u pregovorima s još nekoliko televizija, pa će pokrivati preko 90 posto Hrvatske.

Ventek i Jovanovac

Prvu emisiju pogledajte već ove nedjelje od 20 sati. Gostuju Dinacordi Luna bend, vrhunski majstor tamburaške glazbe Ivica Plivelić Iva, iz Zagorja stiže Branko Greblički Ventek, a iz Slavonije Šima Jovanovac.
– Osim toga, imamo još puno zanimljivih gostiju, humora i noviteta, zato budite s nama i ne propustite novo ruho “Fio showa”. Očekujte neočekivano! – poručuju Ivan i Martin Fiolić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba