Zanima vas je li dovoljno samo sjesti i snimiti video te kako izgleda radni tjedan influencera?

Dođite u petak na predavanje mlade zagorske influencerice Lucije Gorički

Objavljeno: 05.10.2019. JJ

Zanima vas što znači biti mladi influencer? Imate bezbroj pitanja na koja tražite odgovor? Onda je ovo pravo predavanje za vas! Mreža udruga Zagor u goste je pozvala mladu influencericu Luciju Gorički (26) iz Brestovca Orehovičkog, poznatiju pod imenom Lux Lucis, koja će vam dati odgovore na sva vaša pitanja.
Doznat ćete tko je Lucija, kako je ušla u svijet medija, društvenih mreža, a u konačnici i poduzetništva. S vama će podijeliti svoju priču o otvaranju obrta, što sve obuhvaća njezin posao, je li dovoljno samo sjesti i snimiti video te kako izgleda Lucijin radni tjedan. Ova mlada influencerica će govoriti i o ulaganju u sebe i u budućnost te o cjeloživotnom obrazovanju i širenju vidika.
Predavanje će se održati u Centru za mlade Krapinsko – zagorske županije u Zaboku, u petak u 17 sati. Prijave su obavezne putem linka, do srijede. Broj sudionika je ograničen, a u slučaju većeg broja, prednost imaju oni koji su se prije prijavili. Potvrdu o primanju za sudjelovanje na radionicama dobit ćete putem maila. Predavanje se organizira u sklopu programa Centra za mlade KZŽ, koji provodi Mreža udruga Zagor, partnerske organizacije su Udruga Regenerator i Multimedijalni centar STUB – KLUB, a sufinancira ga Krapinsko – zagorska županija.
Za sve upite i dodatne informacije možete se javiti na e-mail [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba