Sutra počinju drugi “Humski dani glume”

SAMO SMIJEH I DOBRA ZABAVA: U tri dana u humskoj kinodvorani će nastupiti osam glumačkih družina sa svojim humorističnim predstavama

Objavljeno: 03.10.2019. JM

Dramska sekcija Športsko – kuburaškog društva “Sv. Petar” Brezno u suradnji s Općinom Hum na Sutli, organizira druge “Humske dane glume”, koji će se održati od petka do nedjelje u humskoj kinodvorani, a nastupit će osam glumačkih družina.

Gosti iz Preloga

Tako u petak nastupaju Amatersko dramsko kazalište Sveti Križ Začretje s predstavom “Izbori“ i Dramska sekcija KUD-a “Naša lipa“ Tuhelj s predstavom “Ja doktor nisem“. U subotu će nastupiti Vesela družina Udruge umirovljenika Hum na Sutli s predstavom “Sudnica“, Ivica Novak iz Priločke amaterske scene s predstavom “Lepo smo se počinuli“ i Dramska udruga “Kaj“ iz Zaboka s predstavom “Bankrot“. Dane glume svojim će izvedbama u nedjelju zaključiti Dramska sekcija KUD-a Lobor, s predstavom “Princeza Louise u Loborgradu”, zatim Anita Tušek iz krapinskog Humorističnog društva “Zvonec“ s predstavom “Prva dama“ i AKUD “Žensko kazalište“ Gornje Jesenje s predstavom “Više sreće drugi put“.

Popratni program

Svake večeri organizira se i popratni glazbeni program u kojem će nastupiti Dino i Karla Miklaužić, Ženska vokalna skupina “Emine” te Ženska vokalna skupina “Ratkajke”. Sve predstave počinju u 18 sati, a ulaz je besplatan.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba