JEDINSTVEN DOŽIVLJAJ ZA SVE NA JEDNOM MJESTU: U Westgateu otvorena nova, veća i bolja igraonica – Family Park

“Dok se vaša djeca igraju u najvećoj igraonici u Hrvatskoj, vi uživajte u shoppingu”

Objavljeno: 02.10.2019. zagorjeinternational

Nove igrače konzole, PS kutak, trampolini, penjalice, trkača staza, dvorac na napuhavanje i mnoštvo drugih noviteta oduševilo je posjetitelje na svečanom otvorenju Family parka.
Najveći zatvoreni zabavni park u Hrvatskoj, na jednom mjestu nudi malu igraonicu za djecu do četiri godine, gdje se mališani mogu igrati uz nadzor roditelja te veliku igraonicu za djecu od četiri do 12 godina, u kojoj na djecu pazi i animira ih stručno osoblje. Igraonica sadrži i kino za 60 djece, najmodernije aparate za zabavu, 4D virtualni simulator, PlayStation kutak, dvorac na napuhavanje, a tu su i tri rođendaonice koje mogu primiti i do 50 djece. A za one nešto starije posjetitelje, tu je kutak s fliperima, biljarima i pikadima, kao i velikim HD televizorima za gledanje sportskih događaja.
– Jedinstven doživljaj za cijelu obitelj na jednom mjestu – najveća dječja igraonica u Hrvatskoj na preko 5000 kvadrata nudi aparate za zabavu djece i odraslih, opuštanje u našem kafiću ili pak ugodna atmosfera uz ukusan obrok u našem restoranu. Dok se vaša djeca igraju, vi uživajte u shoppingiranju, a kada se umorite od odličnih popusta i ponude u našim trgovinama, odmorite se u novootvorenom kafiću ili restoranu u samom Family parku. Bilo da ste raspoloženi za aktivnosti i razne avanture sa svojom djecom ili vam je potrebno malo opuštanja uz finu kavu ili slastan obrok, dok djeca uživaju u čarobnom svijetu igre, tu smo za vas – poručuju iz Westgatea.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba