Prigodnim koncertom, Zabočani i policijski djelatnici se oprostili od policijskog kapelana, don Branka Čaglja, koji odlazi na novu dužnost u Petrinju

VIDEO: Klapa HRM “Sv. Juraj” oduševila Zabočane klapskom izvedbom skladbe “Pod brajde”

Objavljeno: 01.10.2019. JJ

Svečanim misnim slavljem u župnoj crkvi sv. Jelene Križarice, vjernici Župe Zabok i policijski djelatnici u ponedjeljak su se oprostili od don Branka Čaglja, policijskog kapelana.

Dobrota i ljubav

– Ovim današnjim misnim slavljem želim zahvaliti svima vama za svu dobrotu i ljubav s kojom ste me pratili u ovih godinu dana. Hvala vam za svaku molitvu, dobru riječ i podršku. Zajedno smo živjeli i radili. Vjerujem da smo prepoznavali dobru volju jedni drugih u svemu što smo činili i oko čega smo se zajedno trudili. Sve što nije bilo prepoznato kao dobro, prepustimo Božjem milosrđu i praštanju, a uz zahvalnost i spremnost na opraštanje, rado u srcu ponesimo ono što će nas i dalje oplemenjivati kao ljude i vjernike i što će nas u vjeri i nadi voditi kroz život – rekao je don Branko u oproštajnom govoru.

Prigodni poklon

Domaći župnik Marijan Culjak zahvalio je don Branku na suradnji i pomoći u ovih godinu dana službovanja te mu uručio prigodni poklon. Nakon svete mise, održan je koncert Klape Hrvatske ratne mornarice “Sv. Juraj”, a posebno oduševljenje prisutnih izazvala je klapska izvedba popularne zagorske popevke “Pod brajde”.

Don Branko je u službu policijskog kapelana Kapelanije sv. Nikole biskupa Policijske uprave krapinsko – zagorske, sa sjedištem u Zaboku, uveden 13. rujna 2018. godine, a sada odlazi na novu dužnost, u Vojarnu “Pukovnik Predrag Matanović” u Petrinju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba