U suradnji Atletskog kluba Oroslavje i Osnovne škole Oroslavje, obilježen Europski tjedan mobilnosti

KRALJICA SPORTOVA: Pred tristotinjak učenika, održana prezentacija atletike, upoznavanje s rekvizitima i disciplinama te natjecanje

Objavljeno: 30.09.2019. IB

Drugu godinu zaredom, Atletski klub Oroslavje je u suradnji s Osnovnom školom Oroslavje, u sportskoj dvorani osnovne škole organizirao sportsko događanje povodom Europskog tjedna mobilnosti. Pred tristotinjak učenika, održana je prezentacija atletike, kraljice sportova. Učenici su se natjecali, ali i zabavili te upoznali s mnogim rekvizitima i disciplinama. S obzirom na to da trenerica Jasmina Burek posjeduje i certifikat IAAF-ovog programa “Dječja atletika”, ovo je natjecanje organizirano u skladu s tim načelima – timsko sudjelovanje, jednake nagrade svakom djetetu i opuštena atmosfera.
Grad Oroslavje je omogućio dodjelu diploma svakom učeniku, slatku okrjepu, sokove, kao i simbolične motivacijske nagrade za učenike viših razreda.
– Iznimno nas veseli što se sve više mladih priključuje našim treninzima i događanjima te nam je upravo činjenica da smo najbrojniji atletski klub u cijelom Zagorju, potvrda našeg dobroga rada. Treninge održavamo u Oroslavju, Mariji Bistrici i Krapini, a za detalje možete kontaktirati broj 095/354-86-33 ili se javiti putem e-maila [email protected] ili posjetiti internetsku stranicu www.bumbar-sport.hr – poručuju iz AK Oroslavje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba