Obilježavanje Tjedna cjeloživotnog učenja u Krapini

PRIJAVITE SE: U Donjoj Stubici tribina o prekvalifikacijama i mogućnosti usavršavanja, a u Krapini radionica na temu “Učim nove stvari”

Objavljeno: 29.09.2019. JJ

U okviru Tjedna cjeloživotnog učenja, nacionalne obrazovne kampanje čiji je cilj podizanje svijesti o važnosti učenja i obrazovanja, Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Krapina organizira radionicu u Krapini i tribinu u Donjoj Stubici. Kampanja je osmišljena kako bi se promicala kultura učenja i potaknula osobna motivacija, a na ove su susrete dobrodošle nezaposlene osobe, učenici, studenti, ali i svi građani.

Još desetak program

U srijedu u 9 sati u Plavoj dvorani u Donjoj Stubici održat će se tribina “Ponovo u školske klupe”, na kojoj će svi zainteresirani moći saznati sve o mogućnostima uključivanja u neki od programa obrazovanja koje organizira HZZ ili neki od partnera. Dvadesetak različitih programa edukacija, radionica, osposobljavanja, usavršavanja ili prekvalifikacija u 2019. godini vode nezaposlene u školske klupe u pučkim učilištima ili školama, a još desetak programa priprema se u organizaciji HZZ-a ili partnera. Zainteresirani će na trbini moći doznati sve o novostima na tržištu rada, te prilikama zapošljavanja ili samozapošljavanja.

Promjene na tržištu

Radionica pod nazivom “Učim nove stvari – nikad nije kasno za novu karijeru”, održat će se pak u dvorani HZZ-a u Krapini u četvrtak, također s početkom u 9 sati. Promjene na tržištu rada, nove tehnologije, novi radni izazovi, povećanje radne mobilnosti i povećana dostupnost programa obrazovanja za odrasle, postavili su nove okvire za razvoj profesionalnih karijera. Kontinuiranim usvajanjem novih znanja i vještina, osigurava se veća konkurentnost svakog pojedinca na tržištu rada i stvaraju prilike za osobni razvoj. Aktivnostima na radionici, želi se ukazati na potrebu, mogućnosti i prilike za učenjem novih stvari, kao i na prepoznavanje vlastitih potencijala za stjecanje novih znanja i vještina u bilo kojoj životnoj dobi.
Prijave za sudjelovanje moguće su putem telefona 049/382 – 252 ili putem e-maila [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba