Turistička zajednica “Biser Zagorja” priprema nova zanimljiva događanja za sve uzraste!

U subotu, 28. rujna, razgledajte oldtimere na četiri lokacije, a nedjelju posvetite aktivnom odmoru, uz trail utrku

Objavljeno: 22.09.2019. JJ

Idućeg vikenda na području Tuhlja, Klanjca i Velikog Trgovišća, Turistička zajednica “Biser Zagorja” priprema nova zanimljiva događanja za sve uzraste!

Druženje s vozačima

U subotu, 28. rujna, u suradnji s Oldtimer klubom Hrvatsko zagorje Zabok i Hrvatskim savezom povijesnih – starodobnih vozila, kreće prvi međunarodni susret i vožnja oldtimera. Okupljanje je u Velikom Trgovišću, pored Spomen škole dr. Franje Tuđmana, u 9.30 sati. Pedesetak vozila, što automobila, što motorkotača starijih od 30 godina, u 11 sati će krenuti prema Tuhlju, gdje će se moći razgledati u terminu od 12 do 12.45, nakon čega povorka kreće dalje prema Klanjcu, gdje svi zainteresirani vozila mogu razgledati od 13.10 do 14.30 sati. Slijedi vožnja do Dubrovčana, gdje se organizira druženje s vozačima pored Bistroa “Zelengaj”, od 15.30 sati. Više informacija zainteresirani mogu pronaći na internetskoj stranici Turističke zajednice “Biser Zagorja”.

Nagrade i DJ

Nedjelja, 29. rujna, namijenjena je onima koji se žele malo razgibati i dan posvetiti aktivnom odmoru. U organizaciji Zagorja Adventure Teama i TZP-a “Biser Zagorja”, održat će se Trail utrka “Biser Zagorja 2019.”. Ljubitelji prirode moći će uživati u mirisu rodnih vinograda i slikovitim vidicima zagorskih brega. Okupljanje je u 9 sati u Mrzlom Polju, u Vinotočju Škalec, sa startom utrka na 8 i 18 kilometara, a druženje uz proglašenje najboljih nastavlja se od 12 sati. Za sve sudionike osigurane su prigodne nagrade, kao i odlična zabava uz DJ-a.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter