PRAVA ROMANTIKA: U slučaju lijepog vremena, koncert će se održati u atriju dvorca, pa organizatori savjetuju da ponesete dekice

U Dvoru Veliki Tabor gostuje najugledniji hrvatski komorni ansambl – Zagrebački solisti

Objavljeno: 22.09.2019. JJ

U nedjelju, 29. rujna, u 18 sati u Dvoru Veliki Tabor održat će se koncert Zagrebačkih solista. Radi se o najuglednijem hrvatskom komornom ansamblu, utemeljenom 1953. godine. Repertoar ansambla obuhvaća gotova sva razdoblja i stilove, a posebna pozornost usmjerena je na interpretacije baroknih majstora Bacha, Händela i Vivaldija, te Mozarta. Do sada su Zagrebački solisti održali preko 3500 koncerata na svim kontinentima, u najvećim svjetskim centrima i najslavnijim koncertnim dvoranama.
Iz Dvora Veliki Taboru poručuju kako će se u slučaju lijepog vremena koncert održati u atriju, stoga poručuju posjetiteljima da se toplije odjenu ili ponesu dekice. Budu li pak vremenske prilike nepovoljne, koncert će biti preseljen u Rustikalnu dvoranu. Zbog organizacijskih razloga, svoj dolazak potrebno je najaviti i besplatnu kartu rezervirati na broj telefona 049/374-970, svakim danom od 9 do 16 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba