Veterani Pregrade i Rijeke za obitelj Tomašković iz Velikog Trgovišća

Dođite na humanitarnu utakmicu u Pregradu i pomozite Juliji (12) i Lovri (20)

Objavljeno: 22.09.2019. JJ

Veterani Nogometnog kluba Rijeka u četvrtak stižu u Pregradu, gdje će, u sklopu manifestacije “Branje grojzdja”, odigrati humanitarnu utakmicu protiv veterana Nogometnog kluba Pregrada. Utakmica će se igrati za obitelj Tomašković iz Velikog Trgovišća, koja ima dvoje teško bolesne djece, 12-godišnju Juliju i 20-godišnjeg Lovru. Cilj je prikupiti sredstva koja će obitelj iskoristiti za nabavu higijenskih i medicinskih potrepština za svakodnevnu njegu teško bolesne djece.

Članovi ekipa

Za ekipu veterana HNK Rijeka nastupit će Sharbini, Milinović, Mladenović, Miletić, Čaval, Rački, Ban i Šarić, dok će za pregradske veterane igrati Denis Burić, Zlatko Šorša, Željko Glas, Dalibor Skosples, Miljenko Jazbec, Nenad Belošević, Josip Menjački, Stjepan Leljak, Nenad Gretić, Željko Kolar, Tomislav Burić, Slavko Burić, Branimir Drenški, Marijan Goričan, Nenad Stiplošek, Slavko Lončar, Nikola Gajšak, Goran Hrestak, Željko Kamenski, Ivan Pogačić, Anđelko Draganić te krapinsko – zagorski župan Željko Kolar i gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj.

20 kuna

Utakmica će se igrati na nogometnom igralištu NK Pregrada, s početkom u 16.30 sati, a ulaznica po simboličnoj cijeni od 20 kuna zapravo je donacija za obitelj Tomašković. Ulaznice se mogu nabaviti od ponedjeljka u Foto-video studiju “Hrvo”, Caffe baru “Arka” i “Al caffe-u”. U humanitarnu akciju se, osim dolaskom na utakmicu, možete uključiti i uplatom na žiro račun. Detaljne informacije doznajte u Gradu Pregradi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba