Zgodni Sarajlije opet će zapaliti žensku publiku u Festivalskoj dvorani, ali vas i dobro nasmijati

U KRAPINI PONOVO “DAME BIRAJU”: Na vrijeme nabavite ulaznice za predstavu za koju se uvijek traži mjesto više!

Objavljeno: 21.09.2019. zagorjeinternational

Nakon više od 200 odigranih predstava u četiri godine i više od sto tisuća oduševljenih gledatelj(ic)a diljem Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Slovenije, krapinska će publika ponovno moći uživati u popularnoj predstavi “Dame biraju”, sarajevskog “Altteatra”. Prošlog proljeća, kada je krapinska Festivalska dvorana bila rasprodana 10 dana ranije, zgodni Sarajlije odigrali su urnebesnu komediju na oduševljenje mahom ženske publike, a svi oni koji su tada ostali bez svoje ulaznice, kao i oni koji žele ponovno proživjeti puna dva sata urnebesnog smijeha, ponovno će za to imati priliku.

Petorica mladića

Režiju predstave koja već četiri godine puni dvorane širom regije i nikoga ne ostavlja ravnodušnim, na koju se gledatelji vraćaju po nekoliko puta i na kojoj se nerijetko dogodi i prava stadionska atmosfera, potpisuje Admir Glamočak, a u Festivalskoj će dvorani igrati u petak, 27. rujna, s početkom u 20 sati. Komedija prati sudbinu petorice mladića koje zatičemo u dokolici, besparici i letargiji. No kada jedan od njih predloži da bi prijeko potreban novac mogli zaraditi kao striperi u noćnom klubu, počinje njihova priča puna uspona i padova. Pripremajući se za nastup, suočavaju se sa svojim strahovima, društvenim normama, ali i željom za uspjehom. Predstava obiluje plesnim točkama, osobnim karakterima protagonista, a sve to začinjeno je kvalitetnim bosanskohercegovačkim humorom, koji nije sam sebi svrha, nego pogađa u srž društva.

Ponesite rupčiće

Zato ponesite rupčiće za brisanje suza smijalica, pripremite se za urnebesnu zabavu i na vrijeme nabavite svoju ulaznicu za predstavu za koju se svugdje traži karta više.
Ulaznice po cijeni od 80 kuna možete kupiti putem sustava Ulaznice.hr i Eventim online i na svim prodajnim mjestima, a u prodaji su i na blagajni Festivalske dvorane Krapina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba