MALO TKO MOGAO JE SUSPREGNUTI SUZE: Na kraju koncerta povodom 60. obljetnice Gradskog puhačkog orkestra Krapina, oprostio se maestro Branko Cvrtila, član orkestra punih 60 godina, od čega 40 godina umjetnički voditelj

“Hvala vam, maestro! Hvala na trudu, angažmanu i svemu dobrome što ste napravili za orkestar i naš grad, a napravili ste jako puno”

Objavljeno: 16.09.2019. JJ

Svečanim koncertom povodom proslave 60. obljetnice Gradskog puhačkog orkestra Krapina, održanim u nedjelju na Trgu Ljudevita Gaja, završio je 54. Tjedan kajkavske kulture u Krapini. Na kraju koncerta malo tko mogao je sakriti emocije, kada je dugogodišnji maestro Branko Cvrtila, član orkestra punih 60 godina, od samih početaka, od čega 40 godina umjetnički voditelj, predao dirigentsku palicu mladom Davoru Zrinščaku. Na taj način oprostio se od svoje glazbene karijere i otišao u zasluženu mirovinu.
Za njegov dugogodišnji trud, rad, zalaganje i ljubav prema glazbi, ali i Krapini, zahvalio mu je gradonačelnik Zoran Gregurović.
– Maestro, hvala vam! Hvala vam na trudu, angažmanu i svemu dobrome što ste napravili za orkestar i naš grad, a napravili ste uistinu jako, jako puno. Novom voditelju orkestra Davoru Zrinščaku želim puno uspjeha u daljnjem radu, za dobrobit orkestra i našeg grada – zaključio je Gregurović.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba