POSTANITE IZVRSNI U ONOME ŠTO VOLITE: U dvije godine, osposobljeno je 40 dadilja, a četiri od njih otvorile su vlastiti obrt za čuvanje djece na području Krapinsko – zagorske županije

BUDITE U KORAK S PROMJENAMA: Upišite školu za dadilje na Učilištu “Piramida znanja”!

Objavljeno: 14.09.2019. zagorjeinternational

Zbog velike potrebe na tržištu rada, Učilište “Piramida znanja” trenutno upisuje polaznike u školu za dadilje. Radi se o učilištu koje je na području Krapinsko – zagorske županije prvo počelo s tom vrstom osposobljavanja, a do sada su kroz njega prošle četiri generacije, što je preko 40 dadilja u dvije godine. Upis pete generacije je u tijeku, a garantirani početak osposobljavanja je 23. rujna. Iz Učilišta ističu kako su posebno ponosni što su do sada četiri polaznice otvorile obrt za čuvanje djece na području Krapinsko – zagorske županije te zapošljavaju dadilje koje su također završile osposobljavanje na Učilištu “Piramida znanja. Nastava za dadilje provodi se u popodnevnim satima, tri puta tjedno, te je prilagođena već zaposlenim osobama.

Učilište “Piramida znanja” ustanova je za obrazovanje odraslih, koja nudi i provodi moderne programe obrazovanja i suvremen pristup, namijenjen svima koji se žele prekvalificirati, dodatno obrazovati i osposobiti, usvojiti nova znanja i vještine te usavršiti postojeće. Svi programi su verificirani i upisuju se u e-radnu knjigu, a Učilište svojim programima obrazovanja pomaže u reguliranju tržišta rada, rješavanju problema nezaposlenosti, a kvalitetom i realizacijom raznih projekta, prate se trendovi razvoja u struci.

Fokus je na poticanju znatiželje i razvoju kreativnosti, kritičkog razmišljanja te dolaska do određenih rješenja problema. Učenje je usmjereno na individualni pristup prema polazniku i njegovim potrebama. Nudi se usvajanje vještina i znanja kojima se polaznike nastoji učiniti spremnijima za suočavanje s poslovnim izazovima.

Prednosti su:
Besplatni tiskani nastavni materijal
Moderno opremljene učionice
Konzultativno – instruktivna nastava u vremenu koje odgovara polaznicima
Individualne konzultacije
Profesionalni i susretljivi nastavnici
Male grupe polaznika
Dobra prometna povezanost

Budite u korak s promjenama! Budite izvrsni u onome što želite i volite!

Usmjerite svoju karijeru u programe i obrazovanja koje poslodavci traže!

Učilište Piramida znanja, Matije Gupca 68, Zabok
049/282-153; 095/902-8835
www.uciliste-piramida-znanja.hr

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba